ljubitelj napisao:To je test da su 2 SIM kartice istovremeno aktivne, ne moraš da zoveš sebe možeš bilo koja 2 broja i da uspostaviš bilo koje 2 veze istovremeno.
Razgovor teče sa SIM 1, neko zove na SIM2. Nastaviš da pričaš i dodaš primljeni poziv u postojeći razgovor. Jel rade obe SIM kartice?
Napravi 2 Hot Spota, jel rade obe?
Cemu 2 Hot Spota, pobogu ... Sim 1 koristis za pozive i poruke, tj primarna ti je kartica a Sim2 samo za internet, 99% ljudi tako radi...
Čak i kod skupljih telefona ne mogu da budu 4/5G aktivni na oba broja istovremeno, što je i logično da ne prave jedan drugom interferenciju. Ono što je važno, 4G hotspot i razgovori na drugom telefonu na 2G/3G ili VoLTE rade bez problema.
u telenoru za 700 dinara imas 1 gb rominga, uz kombinaciju sa wifijem sasvim dovoljno. ko ce da se zeza sa dodatnim ruterima, karticama, hotspotovima i trosenjem baterije.
jednom sam se zajebo i uzeo taj telenor dodatak za roming. nije hteo da radi (u grčkoj) a posle ih je zabolela ona stvar (qrac) da mi vrate pare. srpski operateri nužno zlo.
Bonbon posle nekog roka nije moguće produžiti online, mora da se uzme kupon na prodajnom mestu i unese. Najgore što to ne piše nego aplikacija ili izbacuje ili napiše u fazonu "trenutno smo zapetljani, probajte kasnije". Podrška na twiteru mi je rešila problem.
Ako nekome treba kupon ili Bonbon kartica, sled nedelje sam u HR pa javljajte.
Imaju neki Slovenci još jaču ponudu nego Bonbon, ako bude sreće pa se opet otvori špartanje Evropom iskopaću koji su.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Dobro ste me podsetili, sad kako sam sredio grčke papire videću da uzmem regularnu post-paid grčku karticu, sigurno nije deračina kao prepaid. Moram da proverim.