Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Re: Grčka
Naravno. Bilo šta generalizovati na osnovu svojih loših izbora je tako srpski a napisati da imamo bolju hranu od grčke na osnovu turističkih kafana iz N.Marmarasa je baš no comment. Pa u mom selu ovde ima kafeneio koji ima hranu o kojoj može da sanja bilo koja kafana u Beogradu ili Zagrebu.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne znam kakva im je hrana u Grckoj, ali kada sam u mogucnosti u inostranstvu odem u grcki restoran i uglavnom se nikad nisam pokajao.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
I treba da deru. Ljudi se zalepili za taj sever ko da je ne znam sta.
Meni je fenomen sto godinama u razgovoru sa prijateljima i poznanicima kada pricamo o Grckoj oni se zale na cene na severu ali su ubedjeni da je ostatak jos skuplji a da za ostrva trebaju milioni.
Meni je fenomen sto godinama u razgovoru sa prijateljima i poznanicima kada pricamo o Grckoj oni se zale na cene na severu ali su ubedjeni da je ostatak jos skuplji a da za ostrva trebaju milioni.
Poslednja izmena od Inzaghi u 07 Avg 2021, 14:42, izmenjeno 1 put ukupno.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Možda je i bilo nekih ispala, ali sam česće jeo odlično. A ne samo to, nego sam se i dobro osećao, Grci obično imaju taj domaćinski i prijateljski odnos prema gostu, često časte neki kolač ili voće na kraju.
Vrh mi je bio konobar na Pelionu (možda i vlasnik kafane), snimi te dođe pita te šta bi jeo, pa dodaš salatu, dodaš lignje, dodaš još nešto i onda on samo kaže enough! I nikad nije pogrešio, to što smo naručivali nam je bila prava mera. Zvali smo ga Inafis
Vrh mi je bio konobar na Pelionu (možda i vlasnik kafane), snimi te dođe pita te šta bi jeo, pa dodaš salatu, dodaš lignje, dodaš još nešto i onda on samo kaže enough! I nikad nije pogrešio, to što smo naručivali nam je bila prava mera. Zvali smo ga Inafis

Ne bih parkirao na ulici, jer će se videti i koferi u autu, a čuo sam iskustva da su lomljena stakla da se uzme šta ima unutra, pa bih zato radije na privatni parking.bookmaker napisao:Imaš nekoliko strana unazad gde sam ja odseo. Parking obezbeđuje osoblje hotela ako ih pitaš, mada možeš i sam da ga nađeš ima ih koliko hoćeš između Aristotelovog trga i bele kule. Dečko iz hotela ti odveze auto i sutra vrati kada de odjavljuješ. Ludo je jedino to sto im predaš ključ od kola. Ka sam bio skeptičan pa sam išao sa njim do parkinga, da znam gde su mi kola.
Grci kad vide da si stranac se utrkuju da te prizovu da parkiraš kod njih. To me ja koštalo 20€, a verujem da sam mogao da dobijem to isto i za 15€ Ali me je mrzelo da se cenjkam s njima. Posle doručka momak je dovezao auto I parkirao ispred hotela da se lepo smestimo u auto i "otkrstarimo" dalje.
Ako nađeš mesto na ulici obrati pažnju na table. Bele su za sve (i stance), plave samo za lokalce.
Najgore je što ćemo mi tamo sutra, kad koliko vidim ne radi nijedan outlet osim mega, verovatno neće raditi ni one manje radnje u 2 glavne ulice.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Jeftinije nego u Bugarskoj, Rumuniji, Madjarskoj?gazza napisao: 07 Avg 2021, 18:03 Šta tačno? Jeftinije su nego bilo gde u EU. Sad što smo mi golje je druga tema.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Da, jeftinije ako se poredi proizvod istog kvaliteta. S obzirom da takvog nema u zemljama koje si pomenuo. Grčka ima mnogo bolju pekarsku industriju od ove 3 (i mnogih drugih)dragvorl napisao:Jeftinije nego u Bugarskoj, Rumuniji, Madjarskoj?gazza napisao: 07 Avg 2021, 18:03 Šta tačno? Jeftinije su nego bilo gde u EU. Sad što smo mi golje je druga tema.
Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkTesko mi je da poverujem u to bas.