Najpouzdaniji polovni automobili
Najpouzdaniji polovni automobili
Od polovnih automobila koje ste posedovali, ili pak koristili duze vreme, koji vam je bio najpouzdaniji i koji vas je najmanje kostao u smislu odrzavanja?
Kod mene Xsara Picasso 2.0 HDI 66KW.2002. godiste, uvezen krajem 2008. sa 112.000 km. Sada je na oko 500.000 km i jedini kvar na motoru je bilo curenje antifriza na kucistu termostata. Ostalo je sve zamenjeno u roku sluzbe - set kvacila, diskovi prednji i zadnje solje amortizera. Redovni mali i veliki servisi se podrazumevaju. Kvacilo je podrhtavalo u prvoj, zamenjeno preventivno jer je auto koriscen za razvoz raznih ekipa po EU.
Dakle preko 350.000 km i vise bez ijednog kvara, auto nikad nije stao. Desavalo se da predjemo preko 3000 km mesecno. Motor i dalje ne trosi ni ulje ni anrifriz, radi kao i kad je kupljen. Servisi se redovno rade na 10.000 km.
Iznenadila me ta pouzdanost francuskog vozila, pogotovo Citroen.
Sa nekim drugim autima nije ostvaren toliki broj kilometara pa ne mogu da sudim o pouzdanosti.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kod mene Xsara Picasso 2.0 HDI 66KW.2002. godiste, uvezen krajem 2008. sa 112.000 km. Sada je na oko 500.000 km i jedini kvar na motoru je bilo curenje antifriza na kucistu termostata. Ostalo je sve zamenjeno u roku sluzbe - set kvacila, diskovi prednji i zadnje solje amortizera. Redovni mali i veliki servisi se podrazumevaju. Kvacilo je podrhtavalo u prvoj, zamenjeno preventivno jer je auto koriscen za razvoz raznih ekipa po EU.
Dakle preko 350.000 km i vise bez ijednog kvara, auto nikad nije stao. Desavalo se da predjemo preko 3000 km mesecno. Motor i dalje ne trosi ni ulje ni anrifriz, radi kao i kad je kupljen. Servisi se redovno rade na 10.000 km.
Iznenadila me ta pouzdanost francuskog vozila, pogotovo Citroen.
Sa nekim drugim autima nije ostvaren toliki broj kilometara pa ne mogu da sudim o pouzdanosti.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Najpouzdaniji polovni automobili
Na ovu temu nemam šta da kažem, meni se i novi automobili kvare. Čekam otvaranje sledeće "koji vam je auto najduže mirisao na novo", tu već mogu da prozborim koju 
Sent from my SM-G996B using Tapatalk

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Picasso je mirisao uvek na neku prasinu 

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
.
Sent from my SM-A715F using TapatalkRe: Najpouzdaniji polovni automobili
Najpouzdaniji polovni automobil je onaj koji cozmo vozi, bez obzira na marku! 

Taj Picasso je atmo dizel?
Ima turbinu ali jeste jedan od najpouzdanijih dizel motora
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jedino što je sve drugo na njemu gowno.
Ne znam kakav je parametar nije stao. Meni nijedno motorno vozilo nikad nije stalo a navozao sam se i krševa.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Ne znam kakav je parametar nije stao. Meni nijedno motorno vozilo nikad nije stalo a navozao sam se i krševa.
baš takoUroš S. napisao:Jedino što je sve drugo na njemu gowno.

Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk