Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Re: Grčka
Preševo haos u fullu, red počinje da se formira pre starog makedonskog prelaza, onda se račva u 6 redova plus indijanština majgore vrste. Nekako smo uboli najbržu kolonu i na kraju prošli za 75 minuta, verujem da većina čeka duplo duže. Baš me zanima kakav je vikend sada ako je ovo sreda.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
- Banned
Ogi napisao:Krecem za sat, nadam se da ce i meni tako biti.
Idi na Prohor ne razmišljaj, vrv i Dojran na prvoj granici. Ovo je bolest mozga. Lepo treba kupiti zarđalu Nivu, staviti čelični profili namesto branika i grebati svakog čobanina koji se ubacuje a naročito sa nemačkim tablama (Turčin ili Šiptar)
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Sutra ulazim u SRB, danas idemo u Skoplje, pretpostavljam da cemo krenuti rano ujutru.
@meidling Bogami, da si mi ovo rekao juce... zena jeste zakukavala da produzimo...
Sada sam na Evzoniju i bas je guzva.
@meidling Bogami, da si mi ovo rekao juce... zena jeste zakukavala da produzimo...

Sada sam na Evzoniju i bas je guzva.
-
- Banned
Bogme nisu samo turisti iz Srbije i drugih zemalja. Preko Evzonija idu i smart ass Turci sa nemačkim papirima/tablama koji zaobilaze pakao na Gradini.
MIsliš Grci, brojni su gastarbajteri tradicionalno ili udate/oženjeni negde na zapadu pa idu da obidju rodni kraj.
Poznajem više takvih Grka poreklom koji su žitelji Austrije, Nemačke.
Veorvatno i Turci koje spominješ mada onda imaju jednu granicu više (čekanja) kada koriste rutu preko Evzonija u odnosu na Gradinu.
Poznajem više takvih Grka poreklom koji su žitelji Austrije, Nemačke.
Veorvatno i Turci koje spominješ mada onda imaju jednu granicu više (čekanja) kada koriste rutu preko Evzonija u odnosu na Gradinu.
-
- Banned
Ne, ne mislim primarno Grci - iako ima i njih. Znam (i volim) delove Grčke gde žive muslimani (Pomaci iz Xantija na primer, imam prijatelja Envera iz te populacije) ipak nisu baš toliko zaluđeni da imaju zastavice Fenera i Galate u kolima, zabrađene žene i slično. Na Kipiju ima jako malo prometa i ova količina vozila ne može da proizvede čekanje duže od 10 min.
-
- Banned
Moj kratki povratak u Srbiju za sada korektan i prijatan, prija mi prazan grad i manje je zagađeno nego što se dramilo po soc.mrežama - očito sam promašio vrhunac drame sa Vinčom. Xiaomi čistač vazduha ni ne palim jer je uglavnom na 002 do 003 u stanu, ne znam da li je zagađenje sitnije od 2.5PM čestica koje ovaj meri i pokazuje.
Ono što me je neprijatno iznenadilo je izbor voća i povrća i cene na Bg pijacama, Kalenić nit ima prodavaca nit neke robe. Dobar paradajz 200 RSD što je previše za ovo doba godine i skuplje nego na mom ostrvu (1EUR za odličnu lokalnu robu, ubili smo se). Isto i luk skuplji i lošiji nego grčki roze, krastavac ista cena. Očekivano breskve i jabuke su jeftinije, grožđe skuplje ali mi to nije primarno kao povrće za salatu.
Ono što mi prija u Bg je bleja po kafićima a prazan grad, dosta riba na ovu vrućinu ne nosi bruseve - juče me sedeći u Robusti strefio pogled na tetoviranu ribu sa velikim sisama u ultra tesnom topu bez brusa i upadljivo pirsovanim bradavicama. Danas jedna mršavica sa nabreklim bradavicama većim od malih sisa ispod skoro pa ničega gore.
E toga nema kod mene na ostrvu, mi smo skromno i smerno pravoslavlju verno mesto. Brus obavezan, ne pamtim kad sam video golotinju na plaži.
Izvinte što zvučim kao pičkopaćenik, mislite šta god hoćete.
Ono što me je neprijatno iznenadilo je izbor voća i povrća i cene na Bg pijacama, Kalenić nit ima prodavaca nit neke robe. Dobar paradajz 200 RSD što je previše za ovo doba godine i skuplje nego na mom ostrvu (1EUR za odličnu lokalnu robu, ubili smo se). Isto i luk skuplji i lošiji nego grčki roze, krastavac ista cena. Očekivano breskve i jabuke su jeftinije, grožđe skuplje ali mi to nije primarno kao povrće za salatu.
Ono što mi prija u Bg je bleja po kafićima a prazan grad, dosta riba na ovu vrućinu ne nosi bruseve - juče me sedeći u Robusti strefio pogled na tetoviranu ribu sa velikim sisama u ultra tesnom topu bez brusa i upadljivo pirsovanim bradavicama. Danas jedna mršavica sa nabreklim bradavicama većim od malih sisa ispod skoro pa ničega gore.
E toga nema kod mene na ostrvu, mi smo skromno i smerno pravoslavlju verno mesto. Brus obavezan, ne pamtim kad sam video golotinju na plaži.
Izvinte što zvučim kao pičkopaćenik, mislite šta god hoćete.
Odličan paradajz, 65-80 dinara, crni luk 40 dinara, lubenice 30 dinara... čisto sumnjam da je na nekom zabačenom grčkom ostrvu i bolja ponuda i bolja cena.
Generalno na ostrvima je (zbog skupljeg transporta i ograničene ponude) po pravilu viša cena za istu robu nego na kopnu, nevezano za Grčku.
Generalno na ostrvima je (zbog skupljeg transporta i ograničene ponude) po pravilu viša cena za istu robu nego na kopnu, nevezano za Grčku.
U Beogradu, naravno.
Miss Chily, Maxi, Bomi prodavnice, piljare na ulici, ma gde god se okreneš...razlike u cenama su minimalne.
A evo ovde i pregled cena po pijacama na dan 01.08. http://www.bgpijace.rs/?page_id=58&l=lat
Miss Chily, Maxi, Bomi prodavnice, piljare na ulici, ma gde god se okreneš...razlike u cenama su minimalne.
A evo ovde i pregled cena po pijacama na dan 01.08. http://www.bgpijace.rs/?page_id=58&l=lat