Corona virus

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Re: Corona virus

Post od BigMazzy »

Kad je prosao prvi voz kroz srbiju dosta ljudi ga je kamenovalo kao djavolju kreaciju. Ovi sto su branili voz su bili poprilicno agresivni i vredjali su ove sto kamenuju voz.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ипак смо у 21 веку, називати народ који се не слаже са неким ставовима козојебима је ипак мало превише. Додуше, више говори о фрустрацијама оног који тако нешто изговори, ал ОК, не бих улазио у даље анализе.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Rade
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 16:28
Garaža: škoda octavia 1.9 tdi

Post od Rade »

BigMazzy napisao:Најтеже речи, директне и индиректне увреде, су овде изјавили управо чланови који су се вакцинисали. Чему тај вид агресије и нервозе, немам појма.А вала видим има и чланова који су од вакцине постали професори у многим областима, темема, по форуму и оно што другима није нормално, њима је нормално и то преливају из поста у пост из теме у тему, јер они знају.
Дајте им модераторске функције да побришу све неистомишљенике и да од форума направе свој микроуниверзум у коме ће сви, које не банују, климати главом како они кажу.

+1

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

BigMazzy napisao:
Kad je prosao prvi voz kroz srbiju dosta ljudi ga je kamenovalo kao djavolju kreaciju. Ovi sto su branili voz su bili poprilicno agresivni i vredjali su ove sto kamenuju voz.

Ипак смо у 21 веку, називати народ који се не слаже са неким ставовима козојебима је ипак мало превише. Додуше, више говори о фрустрацијама оног који тако нешто изговори, ал ОК, не бих улазио у даље анализе.

Ko je osim tebe spomenuo kozojebe?
A ako je greh napisati da ovde ima ne mali broj zatucanih, funkcionalno nepismenih i paranoičnih likova, pišite i mene u te grešnike.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

BigMazzy
Reactions:

Post od BigMazzy »

Vladapetr napisao:
BigMazzy napisao:

Ko je osim tebe spomenuo kozojebe?
A ako je greh napisati da ovde ima ne mali broj zatucanih, funkcionalno nepismenih i paranoičnih likova, pišite i mene u te grešnike.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Није згорег пратити дискусију ако већ учествујеш у њој.

Slika

gazza
Banned
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano

Post od gazza »

da, pa? gde piše da si ti kozojeb ili imaš tako loše mišljenje o sebi pa to projektuješ ovde?

mislim mogu da ti prevedem šta piše gore ali za neku kintu, može i sitnu, stvarno ljudima koji verovatno imaju odgovarajuću mentalnu kvalifikaciju ne pružam besplatnu pomoć sem ako me ne ubede da ne mere drugačije.
BigMazzy
Reactions:

Post od BigMazzy »

gazza napisao:da, pa? gde piše da si ti kozojeb ili imaš tako loše mišljenje o sebi pa to projektuješ ovde?

mislim mogu da ti prevedem šta piše gore ali za neku kintu, može i sitnu, stvarno ljudima koji verovatno imaju odgovarajuću mentalnu kvalifikaciju ne pružam besplatnu pomoć sem ako me ne ubede da ne mere drugačije.
Постајеш безобразан, малициозан и изврћеш туђе постове.
Да поновим само шта си написао ако си заборавио у налету беса који очигледно не можеш да контролишеш
"МИ смо стварно као НАРОД на нивоу тих КОЗОЈЕБА..."
Не бих више у ОФФ , поготово са особом који свој народ пореди са козојебима а са било ким ко не уважава туђе мишљење па било оно и погрешно, а то је ваљда суштина форума.

gazza
Banned
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano

Post od gazza »

Primio treću dozu, ovaj put Fajzer nakon 2 Kineza. Nakon konsultacija sa lekarima, koji kao da su se dogovorili sa odgovorima (originalno sam inklinirao trećem Kinezu ali šta zna mali Perica). Bez poziva, bez SMS, bez čekanja, vrlo profi - na mejl već stigla potvrda i zeleni sertifikat.

Nikakve nuspojave, bez reakcije, temperature, groznice itd. Mala bol u ruci na pritisak.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Nus pojave se prijatelju svakako nece pojaviti na dan primanja vakcine niti u skorijem periodu.

Imas li decu, hoces li ih vakcinisati?
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Prika i prija (70+) vakc/revakc se sinofarmom u martu. Juče oboje pozitivni, curi im nos, mali kašalj i prika dobio temp i antibiotik.

Ja sam fajzerisan u junu. Dovezao ih sa aerodroma, imali sno maske . Valjda me neće spičiti i da prenesem na suprugu i bebe.
tlazar
Reactions:
Pridružio se: 24 Feb 2017, 15:24
Garaža: Elantra 1.6mpi

Post od tlazar »

Ogi napisao:Nus pojave se prijatelju svakako nece pojaviti na dan primanja vakcine niti u skorijem periodu.

Nus pojave posle vakcinacije se upravo i ocekuju vrlo brzo posle samo vakcinacije. Tada se ustvari inicira imuni odgovor.

Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Al najjače ovi što su primili Rusa i Kineza, sad bodu Fajzera u oko samo da ih ne drkaju na granicama :kezo:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

tlazar napisao: 21 Avg 2021, 20:32
Ogi napisao:Nus pojave se prijatelju svakako nece pojaviti na dan primanja vakcine niti u skorijem periodu.

Nus pojave posle vakcinacije se upravo i ocekuju vrlo brzo posle samo vakcinacije. Tada se ustvari inicira imuni odgovor.
Ne mislim na te "nuspojave" vec na prave nuspojave, one o kojima se ne govori.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Kolega koji je primio kineza se zarazio, ali ima dnevno po sat vremena malu temperaturu i prodje, znaci bas blagi si.ptomi. Da li mu je vakcina pomogla, rekao bih da jeste, ali to ne mozemo da znamo, sigurno da nije odmogla.
A sto bi Lane Gutovic rekao, ako ne skodi, znaci da koristi.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

lami napisao: 21 Avg 2021, 21:04 sigurno da nije odmogla.
To na zalost ne mozemo znati sada.
Zaključana tema