Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Tako je. Obilazenje vozila koje se zaustavilo da propusti pesake je 120k plus brdo poena itd. Ovaj je klasicna majmuncina. Nema pojas, ne gleda gde ide.pedja napisao: 20 Avg 2021, 17:57 Po novom nije prekršaj kada ne ometaš pešake, ali je valjda žestok prekršaj ukoliko drugo vozilo stoji ispred pešačkog, imaš pešaka na istom, a ti prođeš. Čovek je sa namerom zaobišao onog ispred, nije ni usporio. Ukoliko nije pretpostavio zašto neko stoji na pešačkom, onda ne treba ni da učestvuje u saobraćaju. Sve i da nije video, da je umoran, ili kako god, tako dolazi do velikih sr*nja.
TapaT
Kao sto sam i pricao pre oni su tim izmenama ZOBS-a zakomplikovali ove situacije nepotrebno i ostavili prostor debilima. U ovom konkretnom slucaju, vozilo u desnoj traci se zaustavilo, pesak je krenuo da prelazi, on se premestio u traku pored i prosao. Znaci kazna. E sad, ja ne znam dalje na sudu kako bi to sudije tumacile i gledale ako bi se on zalio ili nesto palamudio.Grujic napisao: 20 Avg 2021, 21:06 Obilazenje ili preticanje?
Tj, obilazenje je kad vozilo stoji, al kako se gleda kad svak ima svoju traku?
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока