Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Daleko je četvrta doza.Gaginh0 napisao: 21 Avg 2021, 20:52 Al najjače ovi što su primili Rusa i Kineza, sad bodu Fajzera u oko samo da ih ne drkaju na granicama![]()
Mislim da sam ja, a mozda i nisam.AleksandarAca napisao:Jel prelezao neko Kovid, a da nije imao temperaturu uopste?
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Klasicna vakcina koja se proizvodi vec par stotina godina tj mrtav ili polumrtav virus/patogen. Virus se razmnozava u jajima a onda se ubija nakon toga i stavlja u vakcinu. Nema posrednickog prenosnika (vektora) ili neceg fensi naprednog kao kod Phizer-a, mrtav virus kao kod najveceg broja vakcina koje smo do sada morali da primimo. Inace Sinofarm vakcina je najskuplja za proizvodnju a i imunitet se najsporije razvija jer telo razvija antitela na sve delove virusa tako da, za razliku od ostalih, Kineska vakcina razvija vise tipova antitela.lami napisao: 21 Avg 2021, 21:18 Ogi, za Sinofarm su najmanje verovatnoce da je nesto moglo da bude, najmanje direktnih nuspojava. Klasicna vakcina
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Ja i moj otac i sestra. Jedine simptome koje sam imao je da me je golicalo grlo, pa se nakasljem jednom u 2-3 sata, kao i gubitak ukusa i mirisa na 4-5 dana.AleksandarAca napisao:Jel prelezao neko Kovid, a da nije imao temperaturu uopste?
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Kaže Kurir i gospođa Ministarka da je to to kad se vakciniše trećom dozom
Kinez je odavno prihvaćen, tu kod tebe se normalno ulazi u zemlju. Samo Rus je problem, ali posle Rusa ne može druga vakcina, samo opet Rus.Gaginh0 napisao:Al najjače ovi što su primili Rusa i Kineza, sad bodu Fajzera u oko samo da ih ne drkaju na granicama