Pajina obnova voznog parka
Re: Pajina obnova voznog parka
Trebalo bi da ga ima i na VG, a ovde ga ima sigurno "porodični puto classic" tema.
Koliko vrata ima Corsa? Na VG ne mogu da uđem kao i velika većina ljudi ovde.
Punto je 2009. jul, klima i abs, prešao 35000 km
Za sad toliko i prelazimo na PP jer ne vidim potrebu da ove trujemo
Koliko vrata ima Corsa? Na VG ne mogu da uđem kao i velika većina ljudi ovde.
Punto je 2009. jul, klima i abs, prešao 35000 km
Za sad toliko i prelazimo na PP jer ne vidim potrebu da ove trujemo
- daka
- Banned
- Pridružio se: 12 Nov 2012, 10:53
- Garaža: Opel Corsa 1.3 DTC 111years, 2011 god.
Pajo,nisam upoznat sa uslovima kupovine tog punta.Da li se on moze prevesti na mene bez obzira sto ti placas kredit jos za njega,postoje li tu neki uslovi?
I molim te,jednostavno ga proceni ili posalji neku ponudu na PP da vidim da li uopste ima smisla dalje ulaziti u neki "change",posalji i mail pa cu ti poslati slike moje masine?
I molim te,jednostavno ga proceni ili posalji neku ponudu na PP da vidim da li uopste ima smisla dalje ulaziti u neki "change",posalji i mail pa cu ti poslati slike moje masine?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
TCe 90 imas u obicnoj i eco2 verziji sa emisijom od 99/104 co2, ne znam da li su oba u ponudi na nasem trzistu.
dCi je ispod 100, mislim 90
sent from my brain using the force..
dCi je ispod 100, mislim 90
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Trenutno u ponudi je ovaj običan TCe, a ima dCi eko verzija. Ne bi ja obraćao pažnju na to, jer sumnjam da će biti subvencije. Bitno je odabrati motor koji će zadovoljiti potrebe.
Posetite www.garaza.rs !
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kakva napredna diskusija, zreli smo za EU.
Molim da se razmotri i ko ima najviše zvezdica na NCAP za zaštitu pešaka!

Molim da se razmotri i ko ima najviše zvezdica na NCAP za zaštitu pešaka!

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pa kako, ja pocrvenim svaki put kad potopim gas i pitam se gde ce mi dusa, toliko se jedem iznutra da kad dodjem na pumpu kazem, vise vode, manje nafte
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
ja sam kmao punta koji je bio kupljen na kredit,prodao ga i nastavio sa otolatom a covek ga je bez problrma preveo,to je prednodt kredita jer je suzo odmah na korisniku kredita

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Sve, sve ali smaraju vise sa tim iskustvom iz F1Renault.rs napisao:Motor Energy TCe 90 na modelu Renault Clio nove generacije od sada svakome nudi tehnološku izvanrednost koju je Renault stekao u Formuli 1, spajajući uživanje u vožnji i nisku potrošnju goriva.

@pajo
Podrzavam kupovinu Klia...nov model, simpatican auto, solidan kvalitet, odlicni motori i sto je najbitnije, koliko sam video na testovima, veoma prostran za tu klasu

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Mislim da je najpametnije da odložiš kupovinu do proleća, nakupiće se još paricapaja napisao:Ostavi još koji dan otvoreno pa ćemo pod ključ do proleća.

Moj predlog - Clio

Never Say Never Again
Ste vi poblesavili kad mislite da je meni naročito stalo do ekolgije. Bitno mi je da uzmem državi 100.000 dinara ako je moguće.
Profesore upravo mi je to plan. Čekam proleće, I zbog para, ali i zbog toga što ne mogu da preko zime ostanem bez kola ni jedan dan pa mih morao da prvo kupim auto pa tek onda da prodajem punta, a nadam se i da će biti nekog pada cene u međuvremenu.
Za temu sam rekao da ostane otvorena uglavnom zbog Clia. Da vidim vaše komentare.
EDIT
Ako je verovati ovima http://www.b92.net/automobili/vozili_sm ... _id=663906
postoji i verzija 1.2 sa 120 ks.
E to bi bio pazar.

Profesore upravo mi je to plan. Čekam proleće, I zbog para, ali i zbog toga što ne mogu da preko zime ostanem bez kola ni jedan dan pa mih morao da prvo kupim auto pa tek onda da prodajem punta, a nadam se i da će biti nekog pada cene u međuvremenu.
Za temu sam rekao da ostane otvorena uglavnom zbog Clia. Da vidim vaše komentare.
EDIT
Ako je verovati ovima http://www.b92.net/automobili/vozili_sm ... _id=663906
postoji i verzija 1.2 sa 120 ks.
E to bi bio pazar.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A masa zapela za Clio samo da bi neko bio prvi, a ostali videli kakav je to ustvari auto 
Tptlk

Tptlk

A, Fiesta 1.4 tdci? Mislim da moze da se uzme za manje pare nego Clio, vec je malo stariji model... Ima sigurno i neki test primerak...
Fiesta mi nije baš najlepši u klasi, a i imam utisak da nema baš puno mesta. Mogu da uzmem od druga da je provozam.
A ti bi i mesta da ima?
Pa onda C segment

Pa onda C segment