Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma nisam hteo da pišem da ne kvarim prepucavanje i svadjumilanns napisao:@member kako si ti naposletku prosao? Bolje, nadam se, i lakse nego prosli put. Ako nismo zasluzili da nam napises, razumljivo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mnooogo manje nego nevakcinisani jer ako je vakcina kod njih dobro odreagovala, virus ce biti brzo neutralisan i mozda nece imati nikakve siptome, sve zavisi kako se vakcina 'primila' i kakvo je trenutno stanje imunog sistema.
Verovatno si mator kao i ja, sve bitno ti se u životu već izdešavalo, nama godinu dve sedenja kući ništa ne menja. Ali mladima je ovih godinu i po OGROMNO. Ti su hteli možda da se venčaju još prošle godine pa nisu mogli, isto vide i da se prozor zatvara i za jesen i da nema jasnog odgovora kad će sve proći... Do kad čekati? Ok, svadba ne mora da bude velika, ali to je negde tradicija, veliki su socijalni pritisci i to može ili tako ili nikako. Još više imam razumevanja za klince koji idu po žurkama, splavovima, sad imaš 18-19 godina i nikad više, prve ozbiljne veze, ljubavi, dešavaju se neke stvari koje definišu čitav život. Ok, u martu prošle godine je bilo izdržite 2-3 meseca i to je to, ali to je odavno palo u vodu... Pa ne mogu glavni deo mladosti da provedu u kući.gazza napisao: 25 Avg 2021, 09:58 A mlada koja nije htela da odloži udaju pa je par stotina svatova fasovalo kovid?
To što ti ne znaš ne znači ništa. Isto tako ja znam desetine i stotine ljudi koji su vakcinisani i nose maske, mogu da počnem od sebe, supruge, prijatelja itd. Anegdotalne priče po principu znam - ne znam samo doprinose konfuziji. Ponekad pomislim da svi ovi avaksi, putinovci, trampovci, antimigranti zapravo rade po dobro razrađenom planu gde je konfuzija i gubljenje poverenja u nauku i racio na prvom mestu. Juče na pijaci čujem ženu koja budali "sve je bila u pravu baba Vanga, sve što je rekla ostvarilo se". A vakcinisani ne nose maske zato što ih zabole da štite vas nevakcinisane, što podržavam, i što znaju da će i ako se zarazi proći uglavnom sa kijavicom umesto tubusa u plućima. U krajnjoj liniji 2 vakcine plus prokužavanje - odlična anti tela.BigMazzy napisao: 25 Avg 2021, 10:07 Не знам никога у својој околини ко се вакцинисао а носи маску. Буквално фазон, вакцинисао сам се, заболе ме да носим маску.
Трипују ваљда да не могу да пренесу заразу.