grujicd napisao: 24 Avg 2021, 14:46
Pošto si verovatno proučavao, kakav je RS u odnoau na običnog Kodiaqa po pitanju klirensa, ogibljenja, udobnosti, dinamike?
Jbm li ga

Jedino validno merilo bi bilo da provozam RS-a na neki dan, ostalo su sve posredna i najčešće subjektivna iskustva. Osnovno je da na njega idu 20-ke felne, veće nego na ostalim modelima. Odgledao sam par recenzija gde govore da je tvrđi i upravljiviji od klasične varijante, ali dilemu da li je to uvek tako ili zavisi od režima (kada se uzme sa adaptivnim vešanjem) ne mogu tako da rešim. Drugim rečima, ne znam da li je samo u default režimu tvrđi nego ostale varijante u default režimu, ili to važi za sve pa je npr i u Comfort režimu tvrđi nego L&K u Comfortu.
Klirens bi trebao biti isti, tu je valjda samo Scout viši za neki cm. Za zvuk na prvom RS-u kažu da ume da bude naporan na dužim putovanjima, jer je dizel pa su mu ubacili onu varijatu sa zvučnicima da glumi sportaka

ali spolja zvuči jako lepo, jedan se parkirao pored nas u Sarajevu kad smo bili na odmoru pa sam par dana pokušavao da ga uhvatim na parkingu i spopadnem da me provoza jedan krug. Na žalost, bez uspeha.
U suštini, RS mi se sviđa jer je malo drugačiji spolja a taj jaki benzinski motor mi deluje interesantno. Za neki dan ću probati Superba sa motorom kao kod mene pa da vidim kolika je razlika u potrošnji limuzina/suv, onda bih na osnovu testa Oktavije RS sa tim benzinskim motorom mogao da procenim koliko bi mi Kodiaq RS trošio. U suštini mi nije primarni problem potrošnja zbog cene, više me nervira autonomija jer i sa 2.0TDI moram na pumpu svakih 500km.