Corona virus
Re: Corona virus
Nemam pojma ko je ovaj momak na slici, niti da li je slika fejk ili prava.
Ja bih takve slike puštao uveče umesto Dnevnika u 19:30h
Što bi rekao moja deda: čovek što više gleda smrt, više ceni život.
Послато са M2101K7AG помоћу Тапатока
Ja bih takve slike puštao uveče umesto Dnevnika u 19:30h
Što bi rekao moja deda: čovek što više gleda smrt, više ceni život.
Послато са M2101K7AG помоћу Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Ne znam da li je vreme da ponovo počnemo da sumnjamo u naše brojeve ili smo postali dokaz koliko vakcina čuva od smrti. Najmanje mrtvih na najviše novozaraženih u regionu i najviše vakcinisanih.
24.8
Bugarska 33 umrla na 1911 novozaražena (prekjuče bilo 57 mrtvih)
Makedonija 32 umrla na 1210 novozaraženih
Kosovo 13 na 1901 (a išlo je i preko 2200)
Srbija 8 mrtvih na 2216
24.8
Bugarska 33 umrla na 1911 novozaražena (prekjuče bilo 57 mrtvih)
Makedonija 32 umrla na 1210 novozaraženih
Kosovo 13 na 1901 (a išlo je i preko 2200)
Srbija 8 mrtvih na 2216
Tako je kod nas bilo od pocetka.
Madjarska zarazeno 5000, kod nas 10.000.
Njima umre 300 ljudi, name 50.
Madjarska zarazeno 5000, kod nas 10.000.
Njima umre 300 ljudi, name 50.
Pa sad, oko 600 ljudi je umrlo više u julu mesecu u odnosu na prosek, a u avgustu će sigurno biti bar 2x više. Ne znam baš da li se možemo pouzdati u zvanične podatke, tj. bar ja to lično ne gledam, jer ostaje razlika od 20 i kusur hiljada umrlih tokom ove godine anomalije.
Na tih 8, imaš još minimum 20, maksimum 40, neobjašnjivo umrlih preko prosečnih brojki u poslednjih 10 godina pre korone.
Na tih 8, imaš još minimum 20, maksimum 40, neobjašnjivo umrlih preko prosečnih brojki u poslednjih 10 godina pre korone.
- pegazbre
- Pridružio se: 30 Jan 2019, 15:59
- Garaža: Opel Astra J 2010 1.6b 116hp, Hyundai Tucson 2023 1.6 t-gdi 150hp
Jedan ovde clan je napisao da se kod nas koristi jako skupa terapija za lecenje tj lekovi koji se koriste i u Americi recimo. Mozda je i to razlog zasto kod nas ima manje umrlih nego u regionu.
Koristi se, da, ali ima samo par hiljada doza tog leka i daje se odredjenim pacijentima, dakle moraju lekari da procene koga moze da izvuce. Ne moze da se da prekasno a ni prerano. Verovano ima neki uticaj na bolji ishod kod odredjenog broja pacijenata... efikasan je samo u odredjenom stadijumu bolesti.
Realno, sad imamo najvise vakcinisanih od ostatka regiona (CG, Makedonija i slicno), moguce je da ima neki uticaj.
Ili se opet laziraju brojke.
Realno, sad imamo najvise vakcinisanih od ostatka regiona (CG, Makedonija i slicno), moguce je da ima neki uticaj.
Ili se opet laziraju brojke.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
-
- Banned
Ovde je glavna stvar kiseonička terapija koja se masovno koristi. Skupi lekovi kao što je remvidisir se koriste ali samo kao terapija za najteže obolele i sigurno ne baš svakom ko stigne u bolnicu. Isto i favipiravir. To je ono što je novo u odnosu na talase iz prethodnih godina.
Najmanji problem u celoj ovoj priči su covid bolnice, protokoli i lekari/osoblje. Oni su svi za naklon do poda. Taj naš poslednji poznati protokol, 11, je apsolutno isti kao bilo koje mnogo razvijenije zemlje od naše.
Najmanji problem u celoj ovoj priči su covid bolnice, protokoli i lekari/osoblje. Oni su svi za naklon do poda. Taj naš poslednji poznati protokol, 11, je apsolutno isti kao bilo koje mnogo razvijenije zemlje od naše.
Poslednja izmena od gazza u 25 Avg 2021, 14:39, izmenjeno 1 put ukupno.
U taj broj vakcinisanih najverovatnije ulaze i gosti i to znacajno menja situaciju.
- pegazbre
- Pridružio se: 30 Jan 2019, 15:59
- Garaža: Opel Astra J 2010 1.6b 116hp, Hyundai Tucson 2023 1.6 t-gdi 150hp
Ako mislis na strance koji su vakcinisani u Srbiji, mislim da ono nisu racunati.
Naravno da nisu tačne brojke koje objavljuju u kovid statistici, otvorite fajl na linku iznad i uverite se svojim očima. Nemojte da gledate te umrle iz kovid uopšte, ja to ne gledam otkad sam pre godinu dana otkrio sajt zavoda za statistiku.
Bamlanivimab je u pitanju, ali on se daje samo u specificnom momentu.gazza napisao: 25 Avg 2021, 14:38 Ovde je glavna stvar kiseonička terapija koja se masovno koristi. Skupi lekovi kao što je remvidisir se koriste ali samo kao terapija za najteže obolele i sigurno ne baš svakom ko stigne u bolnicu. Isto i favipiravir. To je ono što je novo u odnosu na talase iz prethodnih godina.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Управо то, маске су само показатељ колико је народ дисциплинован. Међутим, све више људи дожу руке од свега јер се стално мења прича, али не мењамо причу ми по форумима него они који воде све ово.ljuba napisao:[mention]BigMazzy[/mention] Nije problem u maskama, koje si toliko naglasio. One samo malo smanjuju mogucnost prenosenja, problem je u ponasanju ljudi. Prisnosti, zelje da se druze, budu bliski. Ukratko da cine sve ono sto nas cini ljudima a ne masinama koje samo rade. Kada se kaze da se malo strpe, prilagode - koliko je to malo? Pocelo je sa 2 nedelje (ko se jos seca) a trenutno je jos par meseci, a moze da bude jos par godina, decenija, ...
Ево, сад читам на другом форуму да је дечко који је прележао корону прошле године, затим вакцинисан па ревакцивисан, иначе је баш спортски тип без порока и здравствених мана, добио температуру, јавио се доктору одмах, добио терапију, трећи дан се погоршало стање, ставили га на апарате и дан након тога , на жалост,преминуо. Није измишљено.
То се нигде неће наћи у медијима јер не одговара општој слици и не иде у корист вакцинацији а опет је нешто што и доктори тврде, вакцина не штити 100%.
Са друге стране један исечак из новина, где ето, ништа друго није битно него да се пљуне по невакцинисаној младежи.
Е то ме излуђује, није овде у питању интернет лекарство и рекла казала, већ спиновање и безобразлук.
Опет кажем, да су другачије пришли проблему короне, много би се више људи вакцинисало. Овако сами себи ускачу у стомак.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Corona virus
Sta je zapravo stav koji ti zastupas? Ako sam dobro razumeo, zato sto postoje slucajevi gde i vakcinisani mogu da najebu, vakcina je zapravo manje bitna i nevazno je da li si vakcinisan? Ako sam pogresno razumeo ajde konkretizuj sta je to sto hoces da kazes al bez nekih opstih mesta tipa laze nas drzava kon i slicno.
-
- Banned
no way jose.... ili sačekaj da pogleda šta piše na drugom forumu, istina 100 %
Koleginica bratova, 2x Pfizer. Sad ima neke urološke probleme i testirala se: +
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk