Sta biste vi kupili za 40k
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Sta biste vi kupili za 40k
To se razlikuje od jednog do drugog uvoznika/dilera. Negde su rastegljivi, negde se odobravaju popusti za koje se ne sme znati i koje oni knjize ne znam kako, a negde je to-to, kako pise u cenovniku... Dok ne sednes za sto u salonu, ne znas pravo stanje stvari. Isto tako, cene za isti model se mogu razlikovati u odnosu na to da li kola su lagera, u dolasku ili iz proizvodnje.
Nije akcijska. Nije sa lagera. Nije već proizvedeno vozilo koje čeka kupca.tlazar napisao: 24 Avg 2021, 13:20 U pitanju je akcijska cena za neko vozilo sa lagera verovatno, nisam video ovu ponudu kada sam gledao.
Vozilo se pravi tek nakon porudžbine. Ponuda je aktuelna barem negde od Oktobra/Novembra prošle godine, što ti govori da nije akcija već trajna ponuda.
A, što bi bilo malo teže kod BMW-a?tlazar napisao: 24 Avg 2021, 13:20Koliko se zaista razlikuju cene na sajtu u odnosu na ono sto se moze dobiti u salonu?
Ja sam dobio dobar popust za trenutni auto, ali to je bio hyundai. Mislio sam da to malo teze ide kod BMW recimo.

Uvoznici jedni drugima odlično znaju cene po kojima se zaista (u praksi) prodaju njihovi automobili.
Kad se Giulia 2.0 turbo-benzin sa 200 konja u solidnom paketu opreme nudi svakome za 37k (po važećem cenovniku je 47k), misliš li da je moguće da je onda uporediv BMW Serije 3 jedno 8k-10k evra skuplji? Pa, nisu ludi iz ''FCA Srbija'' da svoj auto nude зa 10k evra manje, već ustvari odlično znaju za koliko se stvarno prodaje Serija 3, i znaju da onda njihovih traženih 37k u praksi cenovno odgovara...
Poslušaj ljude, imaš lep budžet, moraš odvojiti jedan ceo dan (minimum) i zakazati sastanke sa bar jednim salonom svakog proizvođača koji te zanima, a nekad nije loše kad suziš izbor i da uspostaviš kontakt sa još jednim salonom, za isti auto, da vidiš koliko su voljni da popuste.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Bmw 318i limuzina automatik sa led farovima je mislim 33.000e.
Taman da imas kusur da napakujes opreme po svom ukusu
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
Taman da imas kusur da napakujes opreme po svom ukusu

Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Novi Rav plug in-hibrid sa automastkim menjacom,10 god garancije i mnooogo opreme...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sta biste vi kupili za 40k
Mislim da nije plug-in vec klasican hibrid.
Kolegin ćale i stric uzeli po RAV4 hibrid black edition neki.
Dobro izgleda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kolegin ćale i stric uzeli po RAV4 hibrid black edition neki.
Dobro izgleda.
Brzine idu u H-a !!!

-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Za 40k moze i plug in da dobije. Kod nas ima neka akcija u Toyota popusti do 5000eu.(konkretno z Rav). Ne znam kako je u SRB ali mn verojatno i da ima akcije i kod vas. Moze se uzeti Rav hybrid 4x4 sa 222hp i mnoooogo dobro opremljen za 40k eu. Trenutno best bay za neko ko moze da si priusti 40k eu.
nidza napisao: 24 Avg 2021, 10:21 Ja čak ni za volanom civilne Atece nisam mogao da prepoznam bilo šta od SUV senzacija, tako da se oko toga ne bih brinuo. Ako može da se uklopi u budžet, biće jedna jedinstvena pojava i doživljaj. Nisam kod nas na ulici video niti jednu.
Ateca je karoq kod skode? Ako je tako to ni priblizno nije auto u kome bi zeleo iole dinamicnije da se vozim, meni se bas slosilo, mazda cx30 je bila bas bolja po tom pitanju.
За те паре бих отишао у све могуће салоне и видео шта нуде, увек може да се добије попуст и налети на неко екстра снижење.nidza napisao:Poslušaj ljude, imaš lep budžet, moraš odvojiti jedan ceo dan (minimum) i zakazati sastanke sa bar jednim salonom svakog proizvođača koji te zanima, a nekad nije loše kad suziš izbor i da uspostaviš kontakt sa još jednim salonom, za isti auto, da vidiš koliko su voljni da popuste.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Za te novce....ja bih ovo
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... -executive
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... -executive
Lepo...samo dati 40kn za autic....onda se treba ishalaviti uzeti supru i zdravo...salim se...mislim da za te novce sto se mene tice iskljucivo bih gledao hibrida limo/suv.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Tu ti je toyota broj 1, ako si cvrsto resio koji ces pogon. U suprotnom, seriju 3 ili giuliu i nakrivi kapu.
Inace vozim novu Atecu i auto bas lepo ide, tj meni odgovara, a i supruzi. Druge nismo vozili pa ne tvrdimo.
Inace nam je Rav4 isto bio opcija, ovde je maks napakovan bio 42k u hibrid varijanti, ali je relativno najkradeniji auto u DE na 1000 registrovanih, pa mu je osiguranje bas preskupo, tipa 1200 evra sa kaskom ili vise, ne secam se.
Inace nam je Rav4 isto bio opcija, ovde je maks napakovan bio 42k u hibrid varijanti, ali je relativno najkradeniji auto u DE na 1000 registrovanih, pa mu je osiguranje bas preskupo, tipa 1200 evra sa kaskom ili vise, ne secam se.
RAV4 je interesantna opcija koja mi nije padala na pamet. Ako se odlucim za SUV definitivno ce biti u opticaju. Nisam je video uzivo, ali na slikama mi deluje dosta dobro.