Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Delmax je to radio kad sam ja menjao. Potraži najbližu radnju.
Imas spisak na Galenikinom sajtu gde se vrsi zamena.
http://www.galenikapharmacia.co.rs/spisak
A mož' i ovako
Sent from my 3310 using Tapatalk
http://www.galenikapharmacia.co.rs/spisak
A mož' i ovako

- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Pogledao sam spisak, mislim da naći dosta bliže mojoj lokaciji 
Hvala
Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hvala

A da li prva pomoć mora da bude u plastičnoj foliji ili ne? Imam isteklu, neupotrebljavanu, ali nije u foliji. Pitam zbog toga što su mom ocu na tehničkom prilikom registracije pre par dana rekli da mu nije dobra prva pomoć, zato što nije u foliji, bez obzira što još uvek nije istekla.
Isto su i meni rekli pre nedelju dana. Traze da bude u foliji inače ne priznaju. Glupost!
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Treba mi majstor za frižider u Beogradu, imam problem sa šarkama i zatvaranjem vrata koji ne mogu sam da rešim. Traje već mesecima i pogoršava se.
Znate li nekog?
Znate li nekog?
ja imam isteklu prvu pomoc nikad otvorena i nemam nameru da je menjam ali sam za tehnicki pozajmio vazecu koja nije bila u foliji, niko nije pravio problem, vozio sam 3 auta u zadnjih mesec ipo dana sa tom istom PP na teh. jednom me samo pitali jel imas domacu posto strane ne priznaju iako se covek slozio da je to totalna glupost
Ma i mom ocu su dali njihovu pre tehničkog, nisu pravili problem, nego prvi put sam čuo za tako nešto. Moje pitanje se odnosilo na zamenu tj. da li hoće da zamene ukoliko nije u foliji?
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
060 3478390gazza napisao:Treba mi majstor za frižider u Beogradu, imam problem sa šarkama i zatvaranjem vrata koji ne mogu sam da rešim. Traje već mesecima i pogoršava se.
Znate li nekog?
Pedja
Svu belu tehniku radi. Meni je resio par stvari koje drugi nisu..
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Imate neku preporuku za zubara u BGu, treba da stavljam one navlake, mostove itd ili sta vec postoji danas
ako znate i cenu npr onih krujica kod određenog zubara napišite, znacice mi i to

Ne znam gde sa postavim ovo pitanje ,zanima me BMW 2 MVP,vidim da ima od 116 konja dizel ,i 150dizel,da lije to onaj cuveni dobar motor iz serije 3 ? Ima i benz 148ks cini mi se to kontam puno trosi u gradu a i ne znam nista o njima. Mlžoze neki savet koji motor i uopsteno o tom modelu da li ima neko iskustva ?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
116 je 1.5 3cyl
Ostali dizeli su 2.0, noviji B48
Trebalo bi da je pouzdaniji od prethodnika (N serija), po pitanju lanca, pre svega. No, BMW-jdžije će bolje znati
TapaT
Ostali dizeli su 2.0, noviji B48
Trebalo bi da je pouzdaniji od prethodnika (N serija), po pitanju lanca, pre svega. No, BMW-jdžije će bolje znati
TapaT
https://www.google.com/search?q=jgo+sto ... _id:fSknNcstefankmn napisao:Imate neku preporuku za zubara u BGu, treba da stavljam one navlake, mostove itd ili sta vec postoji danasako znate i cenu npr onih krujica kod određenog zubara napišite, znacice mi i to
Ne znam radi li to što ti treba

Supruga ide kod nje.
Jel neko zna možda gde bih mogao da kupim sobna vrata nekog solidnog kvaliteta za 100-150 evra. (Beograd, Ruma, Šabac)
Bio sam sad u jednoj radnji stolarskoi, traže po 300 evra, razumem da su kvalitetna ali to mi je nešto mnogo.
Bio sam sad u jednoj radnji stolarskoi, traže po 300 evra, razumem da su kvalitetna ali to mi je nešto mnogo.
Za te pare nema.