Registracija vozila

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Re: Registracija vozila

Post od OMP »

Nece da steluju, boli ih tuki, bas i Mirko pitao ovog lika kaze nista mi ne diramo, samo vratimo auto a pitao sam i ove kod mene na teh. kad sam bio, kazu i da hocemo ne smemo jer se sve snima a da dodjes van zakazanog termina da ti nasteluju ne moze jer aparat im je na liniji tehnickog pregleda i ne mozes da doteras auto mimo termina za teh. jedino nesto pre ili posle radnog vremena ali to ako hoce da ti ucine, a naravno nece jer su prenatrpani poslom, mozda jedino na poznanstvo, tako da je jebanje u zdrav mozak. Ja nisam konkretno kod mene ovde da li neki servis ima aparat za stelovanje farova.
kami
Reactions:
Pridružio se: 28 Avg 2012, 16:25

Post od kami »

Ako se ne varam to je bas njihov posao da podese? Ne znam ko bas ima taj uredjaj za svetla sem TP?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Bas tako. Mislim da se kod njih to inace radi. Mora ovo da dovedu jos u red.

@OMP Pa kad drzava nije uradila sve kako treba, i oni se plase za svoje licence i to. Stavi bre sve jasno, sta kako i koliko. Pravilnik koji svi nauce i to je to.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

koja drzava? ova banana republika, pa da ona nesto radi do svega ovoga ne bi ni doslo, nego retardi koji vode drzavu i pisu zakone prvo donesu nesto a onda u praksi gledaju dal je to dobro ili ne i u hodu prilagodjavaju pa sad kom opanci kom obojci, nema veze, sto sve uraditi kako treba kad moze da se zakomplikuje, ebanje naroda u zdrav mozak ne samo sa ovim tehnickim nego generalno za sve....ali dok god smo u fazonu "cuti moze biti i gore" treba da nas ka*aju!
Korisnikov avatar
petarboj
Reactions:
Pridružio se: 19 Mar 2013, 16:47

Post od petarboj »

Pa ista država u kojoj Žeks vozi hibridnu surfing dasku po Slaviji, a ljudi ne mogu da registruju auto ako im ne radi zadnja prskalica... Pašaluk u kojem je samo bitno imati dobre veze, a obična raja može da ga duva... Al ajde, dok seremo na forumu a ne istovaramo govna pred skupštinom tako će nam i biti.

Sent from my Mate 20 X using Tapatalk

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

OMP napisao: 29 Avg 2021, 16:53

Rucna kocnica je i po meni glupost da se uopste gleda na tehnickom, ona ionako sluzi samo za parkiranje pa kakva da je vrsice funkciju, dovoljno je samo da pogledaju da li uopste ima neku silu tj dal je u funkciji da nije pokidana i sl.
Sa ovim se baš i ne slažem. Ručna mora biti sposobna da drži opterećen auto na nekom nagibu da se ne pomeri. Ne može to sa baš bilo kojom kočionim silom da se postigne. Ali s druge strane, posmatrati razliku na levom i desnom točku je glupo jer parkiran auto se neće zaneti prilikom kočenja. Trebalo bi gledati da ukupna sila kočenja ne bude ispod neke granice u odnosu na masu vozila.
Inače siguran sam, na osnovu iskustva, da ni jedan auto ne bi imao problem sa ručnom kada bi je vlasnik koristio redovno. Treba imati naviku i povući ručnu uvek. I na ravnom, jer ma koliko ravno bilo, auto će krenuti ako nije u brzini ili čak ako nije u prvoj. Zato ručna uvek, i siguran sam, a i sajla mi nikad nije zapekla.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

+1

Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока

nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Ja je vučem i u garaži ceo život. Isto nikad nikakav problem za ovih milion kilometara. :D

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

vozio sam nekad auto kome je samo jedan tocak kocio pod rucnom i to ne bas sjajno i nikad nije bilo problema ni na vecim nagibima, po potrebi ako je bas neka veca nizbrdica namotam volan prema ivicnjaku.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ja jednom na moru ostavio 10 dana auto pod rucnom, i onda se razvukla sajla, ili se skratio buzor, uglavnom rasklimalo se...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Sve neki egzoticni kvarovi. :)
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
gazza
Banned
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano

Post od gazza »

OMP napisao:vozio sam nekad auto kome je samo jedan tocak kocio pod rucnom i to ne bas sjajno i nikad nije bilo problema ni na vecim nagibima, po potrebi ako je bas neka veca nizbrdica namotam volan prema ivicnjaku.
A kamen ili ciglu, jel si podmetao?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Radio tehnički u Dunavu u bloku 45. Nova linija, isto gledaš na ekranu šta rade... Dosta su ga drndali, i na kraju - Jazz pao tehnički. Trebaju da se menjaju zadnje pločice i kočiona tečnost koja ima previše vlage. Te zadnje pločice sam menjao pre nekih 70k, sad sam na oko 140k, znači da im je to prosečan vek. Kočionu tečnost sam menjao pre 5 godina.

Nisam se iznervirao, ok mi je da gledaju detaljno i da obaraju, a i nisu me oborili zbog nege gluposti. Nisu ništa pominjali iščukanu karoseriju. Ako dođem u roku od 3 dana onda proveravaju samo to, inače se radi ponovo ceo tehnički za 50% cene. Za ovaj rok se ne računa današnji dan, tj. može utorak, sreda, četvrtak. Probaće u Delti da me u sredu ubace da se to zameni, i onda imam sredu i četvrtak da odem do tehničkog.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Kako to ideš nespreman, lopatom na bager, na svadbu bez poklona....

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Kako misliš nespreman, oprao sam auto, proverio pritisak u gumama i kupio novu prvu pomoć :)

Šalu na stranu, ovu neispravnost ne znam da li običan vozač može da oseti u vožnji. I treba da te stvari proveravaju na tehničkom i da vraćaju. Jedino je neprijatno kratak rok od 3 dana za popravku.
Odgovori