Day Walker napisao:Kod nas su Octavie jedne od najkradenijih vozila.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Caleta su pre par godina zvali iz MUP-a, neki inspektor, da mu skrene pažnju, posto vozi Octaviu, da povede racuna, koliko me secanje sluzi ispratili su da nema alarm kao zastitu...
Sad je najlepše, nikad neću razumeti zašto neko ko nema obavezu školske dece letuje u periodu od 15.7 do 15.8, pored svih blagodeti poznog leta na moru.
Ja danas stigao u Hanioti, prijatnih 32° napolju, more ćemo uskoro da testiramo jel toplo
Ovo nam je poslednja godina kad možemo da letujemo u septembru, dogodine ćerka kreće u školu i to je to, ostaje mi da se gužvam sa svima u špicu sezone
Ali seti se onih katastrofalnih oluja sa poplavama koje nose kola koje su počele svako malo da se dešavaju u Grčkoj. Nešto mi se čini da su najčešće bile u julu. Jednog jula smo i bili tamo, srećom na Tasosu je tad to bilo samo loše vreme, ali na Halkidikiju je nego i poginuo.
Meni nema boljeg termina nego kraj avgusta za GR, na zalost ove godine nisam mogao da odem inace bih sad u ovom terminu vec uveliko bio tamo...temperature taman kako treba, nocu prijatno za spavanje, toplo more, nema toliko guzve, milina...pre par godina se zeznuh i odoh u sred jula, pakao i guzva, rekoh nikad vise.
grujicd napisao:Ali tu je i jun, sa dugim danom... Meni je tad najlepše u CG, posle toga skoro nepodnošljivo, a u Grčku mislim da nisam išao van glavne sezone.
OMP napisao: 30 Avg 2021, 15:41
Meni nema boljeg termina nego kraj avgusta za GR, na zalost ove godine nisam mogao da odem inace bih sad u ovom terminu vec uveliko bio tamo...temperature taman kako treba, nocu prijatno za spavanje, toplo more, nema toliko guzve, milina...pre par godina se zeznuh i odoh u sred jula, pakao i guzva, rekoh nikad vise.
Bog da takođe ću tako sa malcima, kraj avgusta ili čak od 1.9, verujem da nema bolje. Pun mi k špica sezone i gužve gde god da sam.
Jesu gužve na graničnim ka GR manje od septembra ili je isto?