Corona virus

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Re: Corona virus

Post od Gaginh0 »

Šta znam, prelistaj recimo desetak strana u rikverc...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

gazza napisao: 29 Avg 2021, 20:37 Koji vic? Gde?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Nisi uspeo da procitas ni deo gde je nasa ministarka najavila kolektivni imunitet za april ?
Nije cak ni 50 posto vakconisanih bilo u planu za to, pre nekih 30 posto.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
gazza
Banned
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano

Post od gazza »

To možda tvoja ministarka, moja nije. I zato si ostao bez pelca? Ccccc.....

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Budi bre musko, priznaj kad nesto pogresis, tako ces napredovati u zivotu. A i izvinjenje je za ljude...

Ne sad da obrcemo u prazno kako to nije tvoja ministarka, pa sigurno ja nosam procao o stavovima Grcke vlade?!?
milanns
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Post od milanns »

@lami u pravu si. U studiji nije sprovedeno klasicno istrazivanje (isti uslovi po svim kriterijumima dve uporedne grupe…jedna grupa vakcinisani, drugi sa “prirodnim” antitelima), tako da te rezultate treba uzeti sa blagom rezervom. Evo moja poznanica prelezala sa laksim simptomima iako nosi masku (pardon, brnjicu), nula antitela, uzela AZ (pardon, pelcovala se sa AZ) i sad posle 5 meseci fino antitela. Ubode nekad i nauka. Tu i tamo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Sa svih strana mi u zadnjih par dana dolaze informacije da se zarazila ova i ona porodica... Uglavnom preko dece, i to još pre nego što je krenula škola. Ono što je sad već izvesno je i da vakcinisani mogu da budu pozitivni i da imaju neke simptome. Konkretno imam primere za Fajzer, ali nisam ispratio ko je šta primio. Za sad ovi slučajevi za koje sam čuo da su vakcinisani imaju lake simptome. Bitno računati da ako si vakcinisan NISI skroz bezbedan, naročito u onom smislu koji nas prati od početka - da preneseš rizičnim grupama. Majka mi ima 71 godinu, primila je kineza proletos, posle godinu dana pauze počeli smo da idemo kod nje bez maski, sad mislim da ponovo to obustavimo.

Inače i dalje mislim da je vakcina dobra ideja ko već nema neki imunitet, sad još i više nego pre. Jeste da slabije štite od delte, ali ipak pripremaju imuni sistem da se lakše izbori. A kako je krenulo da se delta soj prenosi i preko vakcinisanih, i deca se vratila u punom obimu u školu, mislim da je porodice teže sačuvati nego ranije.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Sve se slažem.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Superb III
Reactions:
Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15

Post od Superb III »

Brat je bio vakcinisan sa sinofarm, snajka sa fajzer oba su zakacili koronu. Zastita vakcine je mnogo mala na delta soj. Bile u gosti na kafu, kod neku rodjaku i ona nije im rekla da je bolesna i sredila ih je. Sreca pa oba su prosli sa lakse simptome tj tri dana temperature i tu se zavrsilo. Deca su oba naravno dobili ali oni su prosli sa jedan dan temperature. Vakcina im je pomogla da prodju lakse ali nije ih zacuvala ni "kineska" ni "americka".
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Bratanica posle tri dana u vrtiću šmrca, tako da... žurka u rasadniku virusa počinje opet.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Oduvek se posle 3 dana u vrtiću šmrcalo, to nije ništa novo, samo je sad problem ustanoviti da li je korona ili ne. :)

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Kod mojih klinki je neko pozitivan u grupnom PCR testu, sada je celo odeljenje u karantinu dok se ne utvrdi ko.

Onda samo ovi okolo idu 14 dana u karantin, a ostali nastavljaju. Naravno svi su pod promajom i maskama.

maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

ikac2000 napisao: 06 Sep 2021, 17:29 Kod mojih klinki je neko pozitivan u grupnom PCR testu, sada je celo odeljenje u karantinu dok se ne utvrdi ko.

Onda samo ovi okolo idu 14 dana u karantin, a ostali nastavljaju. Naravno svi su pod promajom i maskama.

Promaja i maske za decu su bas dobre za njihovo fizicko i psihicko zdravlje...ali sta je znam, kad sam glup antivaxer :glavomuzid:
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Promaja i plivajući zamajac najveći strah na Balkanu :D
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34