Napises koji je tehnicki pregled da znamo da ga treba obici u sirokom luku i tako za svaki koji jede g i izivljava se.grujicd napisao: 02 Sep 2021, 09:54 Evo kako izgleda kad dođeš na popravni za tehnički pregled, pošto se to ne zakazuje. Stigao sam jutros 5 minuta pre otvaranja, već je bio jedan ponavljač i jedan koji je prvi put. Prvo su primili regularnog, a ovog ponavljača su primili posle tih 45-50 minuta i onda je došao sledeči regularni. Ja sam sad skoro 2 sata na čekanju i NADAM se da će me ubace kad taj završi.
Registracija vozila
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Re: Registracija vozila
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne znam da li bi to nazvao iživljavanje, jer dolaze ljudi koji imaju zakazan svoj termin, a sve se snima, ima propisano vreme koliko sve traje, tebe koji dolaziš dodatno mora da ubaci u neku rupu. Nema tu dobrog rešenja da svi budu zadovoljni.
Ali ih treba zaobići u svakom slučaju jer im ne radi izdavanje nalepnica iz nekog razloga, pa u svakom slučaju moraš drugde da završiš celu proceduru. Dunav auto u bloku 45.
Ali ih treba zaobići u svakom slučaju jer im ne radi izdavanje nalepnica iz nekog razloga, pa u svakom slučaju moraš drugde da završiš celu proceduru. Dunav auto u bloku 45.
- schonenk
Tesko mi je poverovati da su zakazali narednih mesec dana, a tebi gori jer isticu table.
Opet, nadje se valjda neko ko nije dementan pa otkaze termin. Onda tebe lepo pozovu da dodjes.
Lepo zakazes neki manje prometan tehnicki ubuduce. Vise se isplati preci u drugi kraj grada nego takva tortura koju si prosao.
Opet, nadje se valjda neko ko nije dementan pa otkaze termin. Onda tebe lepo pozovu da dodjes.
Lepo zakazes neki manje prometan tehnicki ubuduce. Vise se isplati preci u drugi kraj grada nego takva tortura koju si prosao.
- grujicd
Ne ističu table jer sam krenuo na vreme, već ističe rok od 3 dana za popravku. Tu je srž problema.
Ali je u svakom slučaju bolje naći manje prometan tehnički, samo kako znati unapred koji je to? Pogotovo sad kad pregledi duže traju nego ranije i samim tim je veća zauzetost.
Ali je u svakom slučaju bolje naći manje prometan tehnički, samo kako znati unapred koji je to? Pogotovo sad kad pregledi duže traju nego ranije i samim tim je veća zauzetost.
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Jel po novom moraš lično da budeš prisutan na tehničkom ili možeš da ostaviš agenciji kao pre?
Eh stara dobra vremena dosovske vlasti kad smo registrovali kola bez pomeranja od kuće...
Eh stara dobra vremena dosovske vlasti kad smo registrovali kola bez pomeranja od kuće...
- grujicd
Traže ti ličnu kartu i za tehnički, a da li može agencija da dođe sa ovlašćenjem, ne znam.
Od pocetka sam razmisljao koja je fora kad kao ponavljac dodjes na teh. tj kad i kako te ubace jer svakako moras opet da udjes na traku ne mogu ispred da pogledaju. Jeste logicno da onaj ko ima zakazan termin ima i prednost ali opet ja kao ponavljac nisam dokon da stojim ceo dan i cekam kad ce imati lufta. Jako lose je to smisljeno tj nije razmisljano o tome, opet da sedis kuci tog dana i cekas da te pozovu kad uleti neki slobodan termin nije realno, meni skoro kad sam zakazivao teh. nije bilo slobodnih termina narednih par dana, kazu ostavite broj da vas pozovemo cim nesto ispadne tj ako neko ne dodje, pa da kad bih ja bio dokon da sedim kuci ceo dan i cekam poziv, utrcim u auto i doteram, glupost.
Po meni ''ponavljaci'' treba da imaju neki poseban termin, recimo pre ili posle radnog vremena, realno ionako njima pogledas samo tu stvar na koju su pali i to je to, posao 10min ali njima se ne isplati da produze radno vreme niti da skrate regularno u korist ponavljaca. Tako da onda ocigedno moras da odvojis taj dan za teh. i da dodjes i cekas ili ko ne moze plati novi termin upola cene i jbg....mnogo se nije razmisljalo kad se donosio novi zakon a evo iz dana u dan se te nepromisljenosti ispoljavaju samo sto njih zabole za narod, cuti i trpi.
Tehnicki ne moras da radis licno, moze bilo ko umesto tebe i njegovi podaci se ostavljaju, ako se radi samo tehnicki, ako uzimas i nalepnicu onda moras licno ili neko koga si ovlastio ali to ne znam kako ide.
Po meni ''ponavljaci'' treba da imaju neki poseban termin, recimo pre ili posle radnog vremena, realno ionako njima pogledas samo tu stvar na koju su pali i to je to, posao 10min ali njima se ne isplati da produze radno vreme niti da skrate regularno u korist ponavljaca. Tako da onda ocigedno moras da odvojis taj dan za teh. i da dodjes i cekas ili ko ne moze plati novi termin upola cene i jbg....mnogo se nije razmisljalo kad se donosio novi zakon a evo iz dana u dan se te nepromisljenosti ispoljavaju samo sto njih zabole za narod, cuti i trpi.
Tehnicki ne moras da radis licno, moze bilo ko umesto tebe i njegovi podaci se ostavljaju, ako se radi samo tehnicki, ako uzimas i nalepnicu onda moras licno ili neko koga si ovlastio ali to ne znam kako ide.
- grujicd
Ok rešenje bi bilo i da ostaviš auto, ključ i dokumenta, pa da dođeš posle pa kad bude gotovo, a ne da lično čekaš satima... Možda se i izorganizuju kad se malo uhodaju.
Jutros je bio jedan vraćeni pre mene, još jednog su dodatno primili između ali je bio gotov za par minuta - možda njemu nije radilo svetlo ili nešto tako banalno ali što opet mora da se snimi zvanično. Hoću da kažem da ima dosta ponavljača, to nije redak slučaj pa da ne treba sistemsko rešenje, imaju 8-9 termina u toku dana a sam sam video 3 vraćena, možda je došao još koji do kraja dana. To je veliki procenat.
Jutros je bio jedan vraćeni pre mene, još jednog su dodatno primili između ali je bio gotov za par minuta - možda njemu nije radilo svetlo ili nešto tako banalno ali što opet mora da se snimi zvanično. Hoću da kažem da ima dosta ponavljača, to nije redak slučaj pa da ne treba sistemsko rešenje, imaju 8-9 termina u toku dana a sam sam video 3 vraćena, možda je došao još koji do kraja dana. To je veliki procenat.
-
- Banned
Za policiju znam kako ide, potpišem prazan papir koji agencija popuni i negde overi kao ovlašćenje za registraciju. Nisam znao da li su proglasili strogoću i za tehnički.
Što se mene tiče jasno je da sa evropskim pravilima i rigoroznosti tehničkog pre ili kasnije mora da se promeni rok važenja istog na duži period. Ili bar lobirati za to.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Što se mene tiče jasno je da sa evropskim pravilima i rigoroznosti tehničkog pre ili kasnije mora da se promeni rok važenja istog na duži period. Ili bar lobirati za to.
- schonenk
Pa opet dolazimo do zakonodavca ili njih samih. Rok od tri dana znaci da treba da imas neku projekciju koji procenat ljudi ce doci na ponovni pregled. Nisu u pitanju kriminalci, pa da ih kaznjavas klecanjem na kukuruzu. U pitanju je ocigledno da neki pregledi jesu prebukirani i ne zele da se odreknu nijednog dinara.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Bitno da ti uvek mislis da su drugi pametnijigazza napisao:Misliš da smo pametniji od Nemaca? Možda si u pravu.
Ovo sa plaćanjem je inače naravno rešivo, da se rok za plaćanje za drugu godinu u vreme njenog započinjanja.

Ono sta realno nama zaista fali, a ima zemalja koje to nude, je registracija na period kraci od godinu dana. Npr za motore i kabriolete bi to bilo dobro.
Problem je sto i kad bi uveli, cena bi verovatno za za 6 meseci bila 80% cene za godinu dana...
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
I za oldtajmere pogotovo, mnogi registruju oldtajmere a realno ih voze samo par meseci u godinu bolje receno par dana, ipak ta kola su samo za neke skupove i povremena vozikanja "da protegnu noge" sto bi se reklo, tako da za njih prvo treba uvesti 6-mesecnu registraciju a za motocikle sam mislio i da postoji ili sam nesto cuo ali pogresno. Cena vrv ne bi bila pola od regularne ali nekih 60% bi bilo realno, 80% vec nema smisla, onda platis celu godinu.
A da na jednom teh. kad sam jurio termin su mi rekli doterajte auto kod nas i ostavite kljuceve pa prvi dan kad ispadne nesto slobodno odradicemo vas auto, bas cu da ostavim auto tamo na nekom tehnickom da stoji a ja cu pesaka da idem dok njima ne iskrsne prvi slobodan termin.
A da na jednom teh. kad sam jurio termin su mi rekli doterajte auto kod nas i ostavite kljuceve pa prvi dan kad ispadne nesto slobodno odradicemo vas auto, bas cu da ostavim auto tamo na nekom tehnickom da stoji a ja cu pesaka da idem dok njima ne iskrsne prvi slobodan termin.
-
- Banned
Bitno je što ti misliš da kao moderator imaš pravo da me stalkuješ i da ad hominem komentarišeš moje pisanje, iz dana u dan.Grujic napisao:Bitno da ti uvek mislis da su drugi pametnijigazza napisao:Misliš da smo pametniji od Nemaca? Možda si u pravu.
Ovo sa plaćanjem je inače naravno rešivo, da se rok za plaćanje za drugu godinu u vreme njenog započinjanja.
Ono sta realno nama zaista fali, a ima zemalja koje to nude, je registracija na period kraci od godinu dana. Npr za motore i kabriolete bi to bilo dobro.
Problem je sto i kad bi uveli, cena bi verovatno za za 6 meseci bila 80% cene za godinu dana...
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Stalkujes 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-