Registracija vozila

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Registracija vozila

Post od Heinz »

Gde sme da se žali na Alpros

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

dal je moguce da te zbog ovog nisu pustili??? Zalio bih se odmah, znam bar 3 auta sa losijim farovima koji su prosli u zadnje vreme, ovo je totalna budalastina
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Pitanje da li su ga vratili pre ulaska na traku, ili kad je već krenulo snimanje posle merenja onim aparatom? Iz mog skorašnjeg iskustva bolje je da te vrate u startu za nešto što misle da ne prolazi, i da dobiješ posle normalan termin kad to središ.

A glavni nauk je ići na tehnički 30 dana pre isteka a ne zadnji dan :)
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Alfa 147 od zene isla zadnji dan na tehnicki i prosla bez problema :D
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

svakako treba ici ranije i ne cekati sam istek registracije ali nebitno kad te vrate ovo je glupost, garantujem da na 90% teh. ovo prolazi...ovde kod mene ne mere nikakvu osvetljenost, jacinu ili sta vec, samo pogledaju da li su i kako ustelovani farovi.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Osim sto ovo nije strasno i ato je moglo da prodje, bitni je kad su vratili?

Realno, za ovo mogu da vrate odmah, tj da kazu bez da pocinju tehnicki...

Kao sto su mene sa e36 vratili zbog ukrasnog nastavka auspuha, "sreca" pa sam imao jos par stvari inace bih bas popizdeo, jer em ni tada nije trebalo zbog toga da vrate, em su to mogli odmah da kazu

Послато са SM-G780F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Jedino znacajno dal su te vratili pre zapocinjana teh. pregleda je sto mozes da odes na neki drugi i probas tamo, ali svakako dal te vratili pre ili posle opet moras da se vrati i gubis vreme zbog gluposti. Realno ovo je posao od pola sata koji mozes i sam da resis kuci uz malo paste smirgle i krpe, ne mora da ispadne ful kao masinom ali dovoljno mozes da uradis da prodjes teh. mozda i istog dana ali opet nije realno da za ovako nesto vrate.
Mene zanima kako oni procenjuju dal je ukrasni zavrsetak auspuha na autu fabricki ili ne, npr. masa kola, lupam grande punto koji trenutno vozim, ima fabricki takav ukras jer je sport verzija ali 90% tih puntica to nema, isto vazi i za druge modele, sve i da mu izadje negde u kompjuteru da je sport verzija on sigurno nema pojma sta sve taj paket ukljucuje kod tog auta, tako da se izgleda i to svodi na slobodnu procenu kontrolora??
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pa nikako, imao si cak i na forumu napisano da nekome auto, Alfa, nije mogla da prodje amss/abs homologaciju zbog fabrickog ukrasnog nastavka koji se pritom skida...

Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Eh da, kad je krenula ova pomama sa zaostravanjem tehnickih pregleda za grande punta sport su komentarisali kao aj pustice sad sa 17 felnama, ali kao da znam za sledeci put da pozajmim od nekog fabricke felne inace nece moci da prodje, kao samo fabrika.

JA: Pa fabricki je tako.
ON: Ma nemoj meni da pricas, radim sa autima svaki dan, svakako te pustam, nego sam ti drugarski rekao da znas za sledeci put.
JA: vadim originalnu knjigu od auta, upustvo za upotrebu itd. gde se vidi navedena dimenzija tockova izmedju ostalog i pokazujem mu.
ON: A jbg nisam znao, svi puntici imaju 15 coli uglavnom, ne mozes sad bas znati za svaki auto.
JA: Ma nema veze, ali da znas za sledeci put :D
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Grujic napisao: 03 Sep 2021, 09:09 Pa nikako, imao si cak i na forumu napisano da nekome auto, Alfa, nije mogla da prodje amss/abs homologaciju zbog fabrickog ukrasnog nastavka koji se pritom skida...

pa da i za homologaciju vazi, meni su jednog grande punta, koji doduse nije ni bio sport, vratili jer je imao ukrasni zavrsetak, morao sam da skinem pa teram ponovo na doslikavanje a evo ovaj moj sad prosao, isto vazi i za jednu alfu 147 TI koja je prosla sa tim ukrasom a drugarova obicna nije, kontam da ovi na homologaciji imaju neku bolju bazu podataka po modelima i verzijama tj da se vise unesu u to dok ovi na teh. to ofrlje sami procene.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ivan napisao: 03 Sep 2021, 09:13 Eh da, kad je krenula ova pomama sa zaostravanjem tehnickih pregleda za grande punta sport su komentarisali kao aj pustice sad sa 17 felnama, ali kao da znam za sledeci put da pozajmim od nekog fabricke felne inace nece moci da prodje, kao samo fabrika.

JA: Pa fabricki je tako.
ON: Ma nemoj meni da pricas, radim sa autima svaki dan, svakako te pustam, nego sam ti drugarski rekao da znas za sledeci put.
JA: vadim originalnu knjigu od auta, upustvo za upotrebu itd. gde se vidi navedena dimenzija tockova izmedju ostalog i pokazujem mu.
ON: A jbg nisam znao, svi puntici imaju 15 coli uglavnom, ne mozes sad bas znati za svaki auto.
JA: Ma nema veze, ali da znas za sledeci put :D
Gleda auta svaki dan, ali malo slabije ih poznaje. :rofl:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Klasicna vezara i galamdzija.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
pankoz
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi

Post od pankoz »

Jbg,dočekali svojih 5 min pa sada oštre pimpek na mušterijama.

Poslato sa Huawei P40 lite pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

nemaju oni pojma a misle da nesto znaju, vise puta ja im pokazujem gde se nalazi broj sasije ili motora
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Auto je vraćen pre ulaska na tehnički. Bilo je još nekih sitnica koje sam mogao rešiti na licu mesta, ali za farove sam mora da odem i vratim se sutradan jer je bilo poslepodne.
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori