Sent from my SM-G770F using Tapatalk
pa da i za homologaciju vazi, meni su jednog grande punta, koji doduse nije ni bio sport, vratili jer je imao ukrasni zavrsetak, morao sam da skinem pa teram ponovo na doslikavanje a evo ovaj moj sad prosao, isto vazi i za jednu alfu 147 TI koja je prosla sa tim ukrasom a drugarova obicna nije, kontam da ovi na homologaciji imaju neku bolju bazu podataka po modelima i verzijama tj da se vise unesu u to dok ovi na teh. to ofrlje sami procene.Grujic napisao: 03 Sep 2021, 09:09 Pa nikako, imao si cak i na forumu napisano da nekome auto, Alfa, nije mogla da prodje amss/abs homologaciju zbog fabrickog ukrasnog nastavka koji se pritom skida...
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Gleda auta svaki dan, ali malo slabije ih poznaje.Ivan napisao: 03 Sep 2021, 09:13 Eh da, kad je krenula ova pomama sa zaostravanjem tehnickih pregleda za grande punta sport su komentarisali kao aj pustice sad sa 17 felnama, ali kao da znam za sledeci put da pozajmim od nekog fabricke felne inace nece moci da prodje, kao samo fabrika.
JA: Pa fabricki je tako.
ON: Ma nemoj meni da pricas, radim sa autima svaki dan, svakako te pustam, nego sam ti drugarski rekao da znas za sledeci put.
JA: vadim originalnu knjigu od auta, upustvo za upotrebu itd. gde se vidi navedena dimenzija tockova izmedju ostalog i pokazujem mu.
ON: A jbg nisam znao, svi puntici imaju 15 coli uglavnom, ne mozes sad bas znati za svaki auto.
JA: Ma nema veze, ali da znas za sledeci put![]()