Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Sve ok sto si napisao sem ove recenice. Zbog cega ne crno nebo?dexpetkovic napisao:Možda Civic 5d, ali kad bi postojao bez crnog neba.
Dobra primedba. Kad sam bio u salonu i sedeo pozadi, nije mi se dopalo, auto je unutra delovao prilično tamno. Misim da su i bokovi zadnjih vrata viši. Sad kad još jednom razmislim o tome šta sam napisao, ako mu je to jedina zamerka, onda i nije relevantna.digital napisao: 05 Sep 2021, 15:11Sve ok sto si napisao sem ove recenice. Zbog cega ne crno nebo?dexpetkovic napisao:Možda Civic 5d, ali kad bi postojao bez crnog neba.
Nije primedba..taman posla. Nego mi bilo cudno jer vidim da je trend tapaciranja neba u crnu alkantaru pa zato pitam.dexpetkovic napisao:Dobra primedba. Kad sam bio u salonu i sedeo pozadi, nije mi se dopalo, auto je unutra delovao prilično tamno. Misim da su i bokovi zadnjih vrata viši. Sad kad još jednom razmislim o tome šta sam napisao, ako mu je to jedina zamerka, onda i nije relevantna.digital napisao: 05 Sep 2021, 15:11Sve ok sto si napisao sem ove recenice. Zbog cega ne crno nebo?dexpetkovic napisao:Možda Civic 5d, ali kad bi postojao bez crnog neba.
Kad smo već kod Civica, da li je tačno da mu je visina od puta 110 cm? Stoji ovde, pod "dimenzije".
digital napisao: 05 Sep 2021, 16:52Nije primedba..taman posla. Nego mi bilo cudno jer vidim da je trend tapaciranja neba u crnu alkantaru pa zato pitam.dexpetkovic napisao:Dobra primedba. Kad sam bio u salonu i sedeo pozadi, nije mi se dopalo, auto je unutra delovao prilično tamno. Misim da su i bokovi zadnjih vrata viši. Sad kad još jednom razmislim o tome šta sam napisao, ako mu je to jedina zamerka, onda i nije relevantna.digital napisao: 05 Sep 2021, 15:11Sve ok sto si napisao sem ove recenice. Zbog cega ne crno nebo?dexpetkovic napisao:Možda Civic 5d, ali kad bi postojao bez crnog neba.
Kad smo već kod Civica, da li je tačno da mu je visina od puta 110 cm? Stoji ovde, pod "dimenzije".