Malo neozbiljno, šta ako i druge elemente vozila tako proveravaju, ja bi izgubio poverenje...
Nevezano za ovaj primer sa druge strane sve i da tehnički nije stavio primedbu ja bih se pozabavio farovima koji su toliko matirali, dolazi jesen i zima. Zašto biti toliko hendikepiran sa količinom svetla a posao da se sredi je bukvalno 30 tak minuta i neka bude 1.000 dinara za materijal.
Skoro sam imao slučaj da je došao čovek sa MB A klasom 169 sa idejom da postavi polovne (sa nekog Fiata sa otpada uzete) xenon sijalice jer kaže ne vidi noću kada vozi.
A farovi matirani samo tako, vidi se iz aviona gde je problem.
I nakon sredjivanja progledao, prosto ne može da veruje da je "drugi" auto koliko bolje osvetljava i to naravno sa starim sijalicama (sa kojima uopšte i nije bio problem kao što je on mislio).
X puta se začudim kako neki ljudi umesto prostog i jeftinog rešenja neke stvar osmisle komplikovani skupi i spori pokušaj rešavanja.

Ja mislim da je dobro da se sada na tehničkom insisitra da signalizacija korektno funkcioniše. Videti i biti vidjen je staro dobro pravilo.