Hrvatska
Re: Hrvatska
Guglao sam malo, vidim da ima kod svih operatera OK varijanti.
Samo me interesuje je l' to ima na svakoj pumpi ili moram da čekam da uđem u neko naselje. Kapiram da je možda glupo pitanje ali ni kod nas nisam nikad obratio pažnju da li se to prodaje na pumpama.
Samo me interesuje je l' to ima na svakoj pumpi ili moram da čekam da uđem u neko naselje. Kapiram da je možda glupo pitanje ali ni kod nas nisam nikad obratio pažnju da li se to prodaje na pumpama.
Apex napisao: 18 Avg 2021, 15:35 Nema dece, jedino što je pitanje da li će biti išta od kupanja s obzirom da idem tek za nedelju dana.
Bice jos lepo vreme sledece nedelje, ne brini
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ja sam A1 karticu kupio u A1 shopu u naselju, nisam gledao da l ima na pumpama ali trebalo bi da ima. Pitaš prodavcaApex napisao: 20 Avg 2021, 21:44 Guglao sam malo, vidim da ima kod svih operatera OK varijanti.

Boringly average, but also perfect for school run mums
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Telemach kartica ,10 gb,razgovor u hr koji ti ne treba uopste, 70 kn ili 10 e.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Hvala svima, skapirao sam da imam u okviru paketa 1GB u roamingu tako da ću preživeti i ako ne bude na pumpi već u naselju. 

I naravno ima da se uzmu kartice na pumpi. 

Odlučio sam da jedan da izdvojim za obilazak Rijeke pa ako neko ima preporuku gde se parkirati i krenuti u obilazak neka javi. 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Za obilazak centra i starog grada parkiraš u garažu Stari grad, velika je i laka za pristup. Odatle možeš pešaka obići stari deo grada i rivijeru.
Tačno ispred te garaže je ulica Alda Colonella, tu je burek Kod braće za koji Riječani kažu da je ubedljivo najbolji u kraju. Probao sam ga jednom i jeste dobar, ali ne mogu da garantujem 100% jer sam bio gladan kao vuk
Bukvalno od te garaže počinje stari grad i ulice su uglavnom bez saobraćaja. Meni je Rijeka baš lepa i volim tuda da šetam, mada se Hrvatima po pravilu uopšte ne svidja i smatraju je ružnom.
Ne znam šta interesantno ima van samog centra, ako te baš interesuje mogu da pitam drugare iz Rijeke.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Tačno ispred te garaže je ulica Alda Colonella, tu je burek Kod braće za koji Riječani kažu da je ubedljivo najbolji u kraju. Probao sam ga jednom i jeste dobar, ali ne mogu da garantujem 100% jer sam bio gladan kao vuk

Bukvalno od te garaže počinje stari grad i ulice su uglavnom bez saobraćaja. Meni je Rijeka baš lepa i volim tuda da šetam, mada se Hrvatima po pravilu uopšte ne svidja i smatraju je ružnom.
Ne znam šta interesantno ima van samog centra, ako te baš interesuje mogu da pitam drugare iz Rijeke.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Hvala puno za info. 
To mi je primarno a čuo sam da ima i neka tvrđava koju vredi obići.

To mi je primarno a čuo sam da ima i neka tvrđava koju vredi obići.
- Vladapetr
Tvrdjava je malo van grada, par puta sam se kanio ali nikako da odem.
- Ji 4Tze
Meni je bilo fascinantno proći autom kroz onaj tunel što ide od brodogradilišta do autoputa gore na brdu.
Megastructure
I onaj stadion s nekog bedema gore...
Megastructure

I onaj stadion s nekog bedema gore...
Tvrđava se obiđe za bukvalno 5 min ukoliko se ne sedne 2 sata u kafić na tvrđavi gde je ekstremno prijatno. 

- Vladapetr
Misliš na Kantridu?

Rijeka je baš velika luka a nije prljava i ne smrdi, što je za lučke gradove zaista retko
da nema toliko čestih i obilnih kiša, bila bi sjajno mesto za život. Kako kaže čuveni riječki grafit "ovde je jednog dana kiša padala dva dana" 

Rijeka je baš velika luka a nije prljava i ne smrdi, što je za lučke gradove zaista retko

Trenutno u Zadru i u Puli 38C. More u Zadru onako hladnjikavo ali toplo cim se zapliva...
Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
- Ji 4Tze
Opet si u Istri
je l love strijelke?
E taj Vlado.... jel imaš sliku tih tunela, prvi put sam negde prošao i osećao se kao Bilbo u Ereboru

E taj Vlado.... jel imaš sliku tih tunela, prvi put sam negde prošao i osećao se kao Bilbo u Ereboru