Hrvatska
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Hrvatska
Jbg, tunel nisam slikao 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Sta ces volim more maksimalno. A i da putujem
Bas me ne drži mesto, a i hoću da iskoristim dok mozem..
Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk

Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ovo
https://www.google.rs/maps/@45.3170615, ... 312!8i6656
https://www.google.rs/maps/@45.3207756, ... 312!8i6656
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ima tih tunela i u Kelnu, i tu je zeznuto ko koristi navigaciju, jer ima iskljucenja u samom tunelu, a tu GPS nema signala. Gmaps vrsi procenu samo.
Gesendet von meinem SM-T510 mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-T510 mit Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Znam koji je, tuda izlazim na povratku. Od centra prodjem dole pored kargo skladišta za brodove, pa se penjem gore ka autoputu.
Zgrada JGL-a na ulasku u Rijeku mi je isto vrh, baš impozantno deluje onako ušuškana pored autoputa.
Kad smo već kod znamenitosti Rijeke, imaju i nešto slično krivom tornju u Pizi. Samo je mnogo manji i zove se Kosi toranj

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Zgrada JGL-a na ulasku u Rijeku mi je isto vrh, baš impozantno deluje onako ušuškana pored autoputa.

Kad smo već kod znamenitosti Rijeke, imaju i nešto slično krivom tornju u Pizi. Samo je mnogo manji i zove se Kosi toranj

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
There are 10 kinds of people in the world:
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Zezaš? Ovde je olujni vetar uprskao početak septembra, sedim u dvorištu u duksu sa kapuljačom preko glave, vetar mi mrda ekran na laptopu - duva regularno 6-7 bofora sa udarima od 9 i više bofora. Brodovi otkazani ove nedelje. More toplije (25C) od vazduha (23C). Jedino bolesni kajteri u ekstazi.ljuba napisao: 06 Sep 2021, 21:33 Trenutno u Zadru i u Puli 38C. More u Zadru onako hladnjikavo ali toplo cim se zapliva...

Apropo Rijeke, meni jedan od omiljenih južnoevropskih gradova, da se nisam orijentisao još južnije bez problema bi živeo tamo. Jeste, Kvarner je vlažan zimi ali mora nešto da fali da ne bude savršeno.
Poslednja izmena od gazza u 07 Sep 2021, 10:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Juce Rovinj 30, kako u Puli 38? Mozda u autu ceo dan na suncu pa to prikazalo...vreme idealno u Istri 26-28 zadnji 7 dana, milina
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Greska 30
sta li ja pišem. U Zadru je 29C, a kolegina žena je u Puli i kuka kako je vruće 30C.
U principu osećaj je isti kao letos

U principu osećaj je isti kao letos

Rijeka je nekada bio top grad za život! Veoma jaka industrija ( za vremena Josipa Broza) ali 90-ih je sve to razjebano i nikad se više nije popravilo.
Na toj slici Kantride što je Vlado okačio, pa jedno 200-300m nalevo na plaži sam proveo djetinjstvo do 1992.godine. Tu nam je počinjala sezona kupanja za 1.maj . Ko ne udje u more za 1.maj je pička , pa makar more bilo led ledeno. I onda svaki dan kad smo prva smjena, dodješ kući iz škole i baciš ranac u sobu, uzmeš peškir i pravac na Kantridu do uveče.
Ili ponekad na 3.Maj ali tamo je često bio mulj od brodogradilišta.
Vikendom kad je veća gužva na gradskim plažama, onda nas potrpaju u 3 stojadina pa onda via Medveja ili Žurkovo.
TO je bio život.
Ali onda 1991 počeo rat i sve ode dodjavola. 1992.god kumi dignu u vazduh cvjećaru baš tu na Kantridi. Samo zato što su Srbi. A kum bio policajac u Rijeci, došli ZNG da ga vode u Gospić da puca na Srbe.
Evo okačiću sliku.

Послато са M2101K7AG помоћу Тапатока
Na toj slici Kantride što je Vlado okačio, pa jedno 200-300m nalevo na plaži sam proveo djetinjstvo do 1992.godine. Tu nam je počinjala sezona kupanja za 1.maj . Ko ne udje u more za 1.maj je pička , pa makar more bilo led ledeno. I onda svaki dan kad smo prva smjena, dodješ kući iz škole i baciš ranac u sobu, uzmeš peškir i pravac na Kantridu do uveče.
Ili ponekad na 3.Maj ali tamo je često bio mulj od brodogradilišta.
Vikendom kad je veća gužva na gradskim plažama, onda nas potrpaju u 3 stojadina pa onda via Medveja ili Žurkovo.
TO je bio život.
Ali onda 1991 počeo rat i sve ode dodjavola. 1992.god kumi dignu u vazduh cvjećaru baš tu na Kantridi. Samo zato što su Srbi. A kum bio policajac u Rijeci, došli ZNG da ga vode u Gospić da puca na Srbe.
Evo okačiću sliku.

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Koliko mi se ide na istru
u sve te lepe gradice na obali. Kafica, pivce, zalazak sunca, sve mirno, fino.. dve godine prakticno nisam izasao iz ns-a 

Sto ne odes? Septembar ti je sad idealan
Ja kad sam došao krajem avgusta dva dana bilo ledeno, ja se već oprostio od mora. Kad posle toga 10 dana bukvalno savršeno vreme i tako će i biti u narednom periodu.
Nije još kasno da se ode, po meni.
Nije još kasno da se ode, po meni.
Vreme je sada idealno za kupanje. Generalno je septembar najbolji mesec u za zezanje na moru... gužva je taman prošla i više nema vriske, galame, frke za parkiranje itd.
Sad je par dana bilo zahladilo i ljudi se odmah usrali da je more ledeno.
Sad je par dana bilo zahladilo i ljudi se odmah usrali da je more ledeno.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Jebo kupanje, samo da mogu sad da vidim plavu pucinu, bilo bi mi dosta 

Dare, u pučinu se gleda kad napuniš 80....