Baj d vej, mocna masina.
Ne kao one Yankee igrackice, prc prc i gotovo.

Srbija tj. SRJ je negde krajem 90-tih nabavila tajnim kanalima 2 Mi-24V koji su bili pridodati jedinici za specijalne operacije MUP-a RS. Ovi helikopteri učestvovali su na KiM a njihova sadašnja sudbina nalazi se u rukama srpskog RV, da li će se osposobiti za upotrebu ili će se definitivno povući (prodati) za sada je nepoznanica.superboss napisao:Nisam siguran 99% ali cini mi se da Mi-24 nikada nije bio u VS. Mislim da ga je "duzila" zandarmerija.
Baj d vej, mocna masina.
Ne kao one Yankee igrackice, prc prc i gotovo.
Ostali su velikom vecinom isti ljudi samo su osnovane nove jedinice...NexT napisao:JSO je rasformiran 2003. godine.
Posle su neki njihovi pripadnici i velika vecina novih postali clanovi SAJ-a.
Tek posle formiranja nove vlade, na sednici Republičkog štaba za vanredne situacije otkriveno je da Ministarstvo odbrane ima šest helikoptera kojima trebaju prepravke od 97.000 dolara da bi mogli efikasno da gase požare, transportuju spasioce i evakuišu građane.
Dva najmoćnija među njima tipa “Ka-28” nalazila su se ispred Muzeja vazduhoplovstva u Batajnici, otkako su vraćeni iz Crne Gore, posle raspada državne zajednice SCG!
- Najnovija vest je da ćemo imati ne šest već 14 helikoptera koji su pronađeni po raznim hangarima