@dag81, @Heinz, @Uroš S. - nemoj da se zajebavamo, bilo je ovde i većih gluposti od "stručnjaka" pa se niste sprdali.
Na svakoj drugoj stranici imate komentar "Ne sviđa mi se šara" pa nikom ništa. Nije guma modni detalj.
@dag81, @Heinz, @Uroš S. - nemoj da se zajebavamo, bilo je ovde i većih gluposti od "stručnjaka" pa se niste sprdali.
Svinja rekla, svinja i porekla...Delija napisao: 24 Jun 2021, 11:42 To mi max je 2x2 sata "posla" godisnje za 2 auta + da nije toga video bih Subija svake prestupne
Uz to, iskoristim priliku da detaljno operem felne. Tacnije - zenaOvaj put sam sam prao i nikad vise
![]()
Pusti i za 205/55R16 MICHELIN CROSSCLIMATE 2 91V
Vidim da je nedavno izbačena CrossClimate 2, jest da je bliže 20k, ali imaću je u vidu, hvala.Bax napisao: 20 Sep 2021, 10:30 Za vecu dimenziju mozda je najbolje da ides na Michelin CrossClimate.
Peugeot 407. Iskren da budem, ne znam ništa u vezi sa stavljanjem guma drugih dimenzija u odnosu na one koje je proizvođač preporučio. Ako postoji druga dimenzija koju bi bilo bezbedno staviti, onda nema prepreka. Probaću da se informišem po netu, hvala na predlogu.kami napisao: 20 Sep 2021, 10:52 Koji auto je u pitanju? Da ides na 225 55 ili 225 50?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk