Na kraju sam naišao na prodavca koji mi je dao 3 različita modela da probam i samo jedan OBD je radio sa mojom multimedijom.
Inače svi spolja izgledaju identično...
Dakle ko bude tražio OBD za potrebe korišćenja sa multimediom najbolje da nađe nekog prodavca koji ima više modela na stanju i dozvoljava da se isproba.
Pre par meseci primetih da se po mrežama/forumima piše o nekom famoznom "coolwalk" apdejtu za AA.
Najveća izmena je da može da se splituje ekran, mape su bliže vozaču, novi quick launcher itd.
Sad, ne znam da li je do tel (S10+, android 12), kia navigacije ili do naše regije ovde, ali evo sa ovim novim apdejtom (v8.9.630624) od pre 2-3 dana, sada se i meni pojavio taj novi AA:
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Do telefona, imam ja to bar mjesec+, al moram da narucim neki wireless adapter posto je meni zicani, a koji ujedno imitira apple carplay jer u Mercedes jedino on radi full screen a android auto 1/3 ekrana znak.... Bas sad gledam koji cu, 100tinjak eu al me stvarno nervira ovo govno
N_L napisao:Do telefona, imam ja to bar mjesec+, al moram da narucim neki wireless adapter posto je meni zicani, a koji ujedno imitira apple carplay jer u Mercedes jedino on radi full screen a android auto 1/3 ekrana znak.... Bas sad gledam koji cu, 100tinjak eu al me stvarno nervira ovo govno
Carlinkit 4.0(ili 3.0), razlika je sto 4 podrzava AA a meni bas treba to simuliranje carplaya da bih dobio fullscreen efekat. Sama wireless vs kabl situacija mi bas ne igra ulogu, minimalno.
Mislim i ottocast da je slican, ovi ostali kao aawireless i motorola m1 tako nesto pruzaju wireless AA al problem ostaje
Novi mercedes takodje ima problem s fullscreenom al iz drugih razloga eh
US $27.93 54% Off | EKIY A1 Mini Carplay Wireless for Toyota Mazda Nissan Camry Suzuki Subaru Tesla Citroen Audi Mercedes Kia IOS15 Spotify BT https://a.aliexpress.com/_mMZUzaI