Renault Clio IV
Re: Renault Clio IV
Ma i meni, ali tipa 206, 306, 807 su imali ispod... Modus i DUster takodje...
- HellBoy
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 23:54
- Garaža: Megane 3 GrandTour GTLine 1,9Dci/130ks+ & Ducati S2R 803cc & Hyundai i30 1,6/130ks GLS
Pa tu stavi prvu pomoć i prsluče, a za ostale nedostatke ne znam šta bi ti rekao...meni je Clio fenomenalanpaja napisao: Ispred suvozača se nalazi pored standardne zatvorene kasete i otvorena polica koja mi deluje besmisleno...

Na zadnjoj klupi se svakako voze klinici, tako da prostor za glavu je dovoljan, ok, jedino ako nisu preko 190cm

http://www.facebook.com/RaceChip.srbija" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ako ti je pun gepek stvari, da bi došao do točka, ne moraš ništa vaditi.NexT napisao:Ma i meni, ali tipa 206, 306, 807 su imali ispod... Modus i DUster takodje...
Ovde da držim prvu pomoć?HellBoy napisao:Pa tu stavi prvu pomoć i prsluče, a za ostale nedostatke ne znam šta bi ti rekao...meni je Clio fenomenalanpaja napisao: Ispred suvozača se nalazi pored standardne zatvorene kasete i otvorena polica koja mi deluje besmisleno...![]()
Na zadnjoj klupi se svakako voze klinici, tako da prostor za glavu je dovoljan, ok, jedino ako nisu preko 190cm, jer to su normalne stvari za B segment vozila.

Neće da bidne.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Normalno, tu svaki krsteni pravoslavac drzi fluorescentni prsluk, mapu Srbije, paket osiguraca za auto, sijalicu komada 2 i kasetu Zdravka Colica 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kakav bre Čolić, Zvezde Granda vol.6, a i mora da ostane malo mesta za Tetejac kao opciju. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
I mene nerviraju takve stvari, 206 je imao slicnu "policu"... Magarci...
- HellBoy
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 23:54
- Garaža: Megane 3 GrandTour GTLine 1,9Dci/130ks+ & Ducati S2R 803cc & Hyundai i30 1,6/130ks GLS

http://www.facebook.com/RaceChip.srbija" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
Imaš CD Zvezda Granda?
Aj da se malo uozbiljim. Iskreno, nisam ni obratio pažnju na taj detalj. Jes malo bezveze ako nema kasete, ali teško da umanjuje moj utisak autu.

Aj da se malo uozbiljim. Iskreno, nisam ni obratio pažnju na taj detalj. Jes malo bezveze ako nema kasete, ali teško da umanjuje moj utisak autu.
Širim haos!
Nista bre ne kontas.
Ima i kasetu i tu rupu
Ima i kasetu i tu rupu

Kaseta je ispod rupe.
Onaj tablet je standardna oprema?
Poslednja izmena od Floyd u 30 Nov 2012, 23:39, izmenjeno 1 put ukupno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kad sam vec u temi, pre neki dan vidim novog Clia uzivo prvi put (kod Draganceta na parkingu, prvo pomislih da se ogrebao za test voznju), unekoj dobroj opremi i preprcanoj crvenoj boji. Odavno nisam imao tako razlicite utiske sa slika i uzivo, ekstra je auto
- methane.master
Pa rekoh da nisam zagledao to uopšte.
Ako ima, utoliko bolje.
A u rupu... pa laptop ili alat... Heckler...
Sent using Tapatalk

A u rupu... pa laptop ili alat... Heckler...

Sent using Tapatalk
Širim haos!