Corona virus
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Corona virus
Svi odustaju, samo se ti ne daš. Valjda ti ovog puta neće pobrisati mudrosti 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
E moj Vlado.
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_2021-10-05-22-18-54-92_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg (51.29 KiB) Pogledano 936 puta
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kirijo, ne blamiraj se. To je priča od pre 20 dana, lik iznova kači iste slike a još nije uspeo da uslika potvrdu o vakcinaciji.
Sve i da jeste, niko nikada nije ni tvrdio da je vakcina 100% zaštita niti je eliksir mladosti pa ćeš živeti večno nakon što je primiš.
Sve i da jeste, niko nikada nije ni tvrdio da je vakcina 100% zaštita niti je eliksir mladosti pa ćeš živeti večno nakon što je primiš.
There are 10 kinds of people in the world:
Kinez da valja svajcarci bi ga masovno koristili,umesto nje samo moderna,mada su sve svi kleki u kineza,sad je navodno nema za trecu dozu,kolegu zvali na trecu dozu,posle dva kineza dobio je amerikanca,rame ga bolelo i to je to od vakcine.
- pegazbre
- Pridružio se: 30 Jan 2019, 15:59
- Garaža: Opel Astra J 2010 1.6b 116hp, Hyundai Tucson 2023 1.6 t-gdi 150hp
Ja bio danas u NS i imas da uzmes samo Sinofarm i Phizer od vakcina za bilo koju dozu.Kirija napisao: 05 Okt 2021, 22:30 Kinez da valja svajcarci bi ga masovno koristili,umesto nje samo moderna,mada su sve svi kleki u kineza,sad je navodno nema za trecu dozu,kolegu zvali na trecu dozu,posle dva kineza dobio je amerikanca,rame ga bolelo i to je to od vakcine.
- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
Najbolji si!Vladapetr napisao: 05 Okt 2021, 22:13 Svi odustaju, samo se ti ne daš. Valjda ti ovog puta neće pobrisati mudrosti![]()
Divim ti se pa prosto moram da bacim komentar.
Samo napred!
Sad će i predsednički izbori pa razmisli, ovde na forumu već imaš mnogo glasača, prepoznali su tvoje znanje o apsolutno svemu.
Da ne bude potpuni off, vakcinišite se ljudi.
Poslednja izmena od Nemanja987 u 05 Okt 2021, 23:34, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ovo i ako jeste naveseno tako je sigurno slucajnost a ne namerna stvar.Kirija napisao:E moj Vlado.
Nakucao sam se tih otpusta i nema nikakve direktive za to prepravljanje, glupost. Drugo otpuste pisu uglavnom mladji, zatrpani poslom pa vrv negde dodje do greske, a stariji kad pregleda koriguje terapiju i to sto je kljucno, ne proverava detaljno anamnesticke podatke, tako da greska ovog tipa moze da se desi. Dalje, pisanje samih podataka iz licne anamneze je bitno za prijem, ne za otpust, tu ni ne mora da stoji, zavisi kako ko pise.
Trece, falsifikovanje takvog podatka u otpusnoj listi je besmisleno i beskorisno. Prvo, to se daje familiji i vise sluzi samom pacijentu za dalje postupanje, a ako nekome trebaju podaci zarad obrade, nece da gleda samo otpust nego celu istoriju koja ima daleko vise dokumenata. Da ne govorim da podatak o vakcinaciji stoji u centralnoj bazi e uprave.
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Rizikujem da određenu grupaciju ovde naljutim, nije mi namera, ali mi stvarno više ne ide u glavu razmišljanje da postoji bilo kakva teorija zavere po kojoj najrazvijenije zemlje, koje su najviše vakcinisale svoje stanovništvo i koje su napravile sve te vakcine, imaju motiv da u Evropi ostanu Bugari, Rumuni i Rusi (ostale nacije su se dosta više vakcinisale), a na celom svetu Burkina Faso, Čad, Tanzanija i Demokratski Kongo (bivši Zair).
Ja bih stvarno voleo da mi neko od prisutnih protivnika vakcinacije objasni motiv za tako nešto.
Ja bih stvarno voleo da mi neko od prisutnih protivnika vakcinacije objasni motiv za tako nešto.
A sta fali Rumunima, svet bi bio bolje mesto da su sve Rumuni 
Ovi sto su planirali ceo pokolj sa vakcinama, nisu mogli da prepoznaju unapred da ce jedan mali narod u Evropi opstati,
Nesto kao malo nepokoreno gaslko selo i Asterix.

Ovi sto su planirali ceo pokolj sa vakcinama, nisu mogli da prepoznaju unapred da ce jedan mali narod u Evropi opstati,
Poslednja izmena od Bax u 06 Okt 2021, 12:07, izmenjeno 2 puta ukupno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Samo neka bude u drugoj temi.
Mozda bi bio bolje mesto, ali bi bio ruzno mesto.Bax napisao: 06 Okt 2021, 12:05 A sta fali Rumunima, svet bi bio bolje mesto da su sve Rumuni
Comirnaty and Spikevax: EMA recommendations on extra doses and boosters
https://www.ema.europa.eu/en/news/comir ... s-boosters
https://www.ema.europa.eu/en/news/comir ... s-boosters
Jesi gledao seriju utopia? E gledaj ako nisinidza napisao:Rizikujem da određenu grupaciju ovde naljutim, nije mi namera, ali mi stvarno više ne ide u glavu razmišljanje da postoji bilo kakva teorija zavere po kojoj najrazvijenije zemlje, koje su najviše vakcinisale svoje stanovništvo i koje su napravile sve te vakcine, imaju motiv da u Evropi ostanu Bugari, Rumuni i Rusi (ostale nacije su se dosta više vakcinisale), a na celom svetu Burkina Faso, Čad, Tanzanija i Demokratski Kongo (bivši Zair).

Sent from my SM-G781B using Tapatalk
Using Tapatalk
Opalio 3. Fajzera. 7 meseci od druge doze.
Jbmlg, antitela opala znatno jos pre mesec dana, a trebalo bi nesto poslovno da se setkam narednih mesec dana.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Jbmlg, antitela opala znatno jos pre mesec dana, a trebalo bi nesto poslovno da se setkam narednih mesec dana.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока