Vec ima 250 u svim klasama,osim u CL-u i SL-u...
Gledajuci da taj motor ima daleko bolje performanse od V6 dizela do pre svega 5,6 godina,sto da ne
Nije mi licno za tu klasu,ali takodje nemam racionalni razlog da budem protiv toga
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A šteta baš, danas drugar uzeo X-Type 2.1 V6 pa sam provozao svoj prvi V6, kako je ono kultivisano i smooth, ne znam da li će R4 ikada moću da mu se približi.
A sto ne bi mogao?
Slazem se da danasnji "nasvirani" motori imaju kraci vek trajanja nego nekadasnji rastereceni atmo motori velike kubikaze a male snage ali koga briga...danas su automobili postali toliko kompleksni da je totalno irelevantno da li ce motor trajati 500.000km ili dva miliona kad ce do tad sve ostalo da se raspadne a cene popravki ce daleko premasiti vrednost auta u tom trenutku.
Ne mislim na specifičnu snagu i performanse, tu sam prvi koji nema ništa protiv nasviranih motora.
Ali ovaj Jaguar me je baš oduševio kulturom rada motora, mislim da R4 to neće moći uskoro da dostigne, možda i pričam napamet, nisam vozio neke ultramoderne R4 benzince tipa BMW, Audi, MB.