Corona virus
Re: Corona virus
Da skoci broj mrtvih treba mesec dana, tako ide oduvek.
Naravno da bi bilo bolje da se to ne desi, pratimo.
Preminio i Marko Zivic, tuga.
Naravno da bi bilo bolje da se to ne desi, pratimo.
Preminio i Marko Zivic, tuga.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
S druge strane, jel bilo jedno 210k slučajeva u septembru?
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Ovde pisete da je neadvekatan pregled kod doktora, idu ljudi prekasno i slicno.
U Slo opste NEMAS nikakav pregled, pozitivan imas dostup do doktora samo kad te odvezu na ventilator ili ako se taj.doktor zove patolog. Meni ne rekao doktor kad sam ga konacno dozvao da odmaram i pijem caj. Nikakvi lekovi, preglwdi, nista. Zdravstvene ustanove primaju samo zdrave ljude ( znam, bizarno se cuje ), i opet nemamo neku masu mrtvih, mladih skoro 0 mrtvih, a vakcinisani isto nismo.
Neka mi neko to objasni?
U Slo opste NEMAS nikakav pregled, pozitivan imas dostup do doktora samo kad te odvezu na ventilator ili ako se taj.doktor zove patolog. Meni ne rekao doktor kad sam ga konacno dozvao da odmaram i pijem caj. Nikakvi lekovi, preglwdi, nista. Zdravstvene ustanove primaju samo zdrave ljude ( znam, bizarno se cuje ), i opet nemamo neku masu mrtvih, mladih skoro 0 mrtvih, a vakcinisani isto nismo.
Neka mi neko to objasni?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Poštuju se mere?
Prosečan Slovenac se dnevno ne izljubi i ne izgrli sa nekoliko ljudi?
Prosečan Slovenac se dnevno ne izljubi i ne izgrli sa nekoliko ljudi?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Broj preminulih od korone u poslednjih 7 dana na milion stanovnika. Jasno se vidi ko ima visok stepen vakcinacije a ko misli da je najpamentiji.
(Najvise mislim na Evropske drzave jer su tu podaci vrv najrelevantniji i tacni)

Sent from my SM-G780F using Tapatalk
(Najvise mislim na Evropske drzave jer su tu podaci vrv najrelevantniji i tacni)

Sent from my SM-G780F using Tapatalk
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Trudim se, da ne komentarisem. Ali ovo je tako pausalan i netacan komentar, komentar koji nije vredan komentara.maniaxxx napisao: 14 Okt 2021, 21:55 Ovde pisete da je neadvekatan pregled kod doktora, idu ljudi prekasno i slicno.
Neka mi neko to objasni?
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Supruga dojilja, đeca 3m. Mislila je da se vakciniše Fajzerom narednih dana:think: Na decu preko mleka
Ja sam obe fajzer u junu.

Ja sam obe fajzer u junu.
Izvini Puzo, jesi odgovarao na nešto, deluje nekompletno post? Da li ste se zarazili ili...?
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
Using Tapatalk
E sada citam neki post
Pa jel postoje kucni testovi u Srbiji? Kod nas (NL) su nas zasuli sa istim, firma, skola, salje drzava na kucu i sl... Kada sam dosao na Schiphool dali mi punu kesu da se testiram... Ne znam ni koliko kostaju jel su nas zatrpali .... Mi inace uvek kada i malo zaslinimo odmah se testiramo, nije bas najugodnije ali nije ni strasno ...E da, po aziji imamo kućne testove, sad će biti 1eur komad. Korisno bi bilo i ovde, eto možda bi 1 od deset, testirao pa skontao da dete zadrži kući malo..
Ne da ja znam. Da me nije mrzelo doneo bih koji

Using Tapatalk
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
danijel00 napisao: 15 Okt 2021, 10:15 Izvini Puzo, jesi odgovarao na nešto, deluje nekompletno post? Da li ste se zarazili ili...?
Hvala Bogu nismo

Imamo sinove stare 3 meseca, sada su porasli fino i supruga ih doji + dohrana pa se premišlja da li da narednih dana primi kineza ili fajzera (pošto nismo želeli da se vakciniše kao trudnica).
@ljuba Koliko znam ne mogu da se kupe kućni u Srb. Meni je svaja iz Hamburga pre par dana donela par komada , neka smešna cena. I u FR i u DE ima ih u slobodnoj prodaji.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Moja žena doji i primila je Fajzera revax pre 3-4 nedelje.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne znam koliko i da li utiče, ali moju su pitali na vakcinaciji da li doji. Više puta su je pitali...
Vidim brzi test u Lilly oko 1500 din pre neki dan, a u DE je 80 centi, ima ih svugde.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk