Dare4x4 napisao:Zato i idu masovno u Knjaževac. Niko neće i da plati i još da ga zezaju, a u Svrljigu npr to rade redovno. Ovaj tehnički radi u dve smene i prave još jednu halu pored postojeće. Možda je već i gotova.
Ja se još uvek provlačim u Svrljigu, verovatno ću i ja uskoro morati u malu Veneciju. Jedini dobar tehnički kod nas je bio na ulazu, iz pravca Niša. Jesu bili malo spori, ali sve bi uvek išlo bez ikakvih problema kod njih. Uvek bi poslužili mušteriju sokom ili rakijom ko šta preferira.
Da bih za "novi auto" u vlasništvu (da ne počinjem od 4 već od 3ćeg stepena za prvu regu na moje ime) iskoristio premijski stepen od auta koji sam imao i prodao (tamo sam imao stepen 1) koliko se sećam treba da imam:
- polisu od ex vozila,
- kupoprodajni ugovor ex vozila,
- potvrdu da je ex auto odjavljen tj da je plaćen porez na prenos aps.prava
Sve navedeno imam pa baš razmišljam kako će me odbiti a po zakonu to moraju da prihvate.
Uf sto se tog premijskog stepena tice, nikad ga "nisam" iskoristio, svake godine uvedu nesto novo, nesto poskupi (uglavnom tehnicki) pa go poskupljenje pojede popust na osiguranju, bukvalno od prve registracije, pa evo sad ce cetvrta, stalno nam na cca 36.000
Puzo81 napisao:Da bih za "novi auto" u vlasništvu (da ne počinjem od 4 već od 3ćeg stepena za prvu regu na moje ime) iskoristio premijski stepen od auta koji sam imao i prodao (tamo sam imao stepen 1) koliko se sećam treba da imam:
- polisu od ex vozila,
Sve navedeno imam pa baš razmišljam kako će me odbiti a po zakonu to moraju da prihvate.
Ja sam preneo prvi stepen osiguranja prilikom registracije Picassa.Imao sam kopiju polise,namrštio se u agenciji i upozorio ih da imam pravo da prenesem tu premiju koju sam ostvario sa prethodnim automobilom.
Malo su se vrpoljili jer je to njima u agenciji dodatno cimanje,no bio sam dosledan.
Sutradan me čekala polisa osiguranja sa prvim stepenom .
Nisam pitao samo za tehnički, al s obzirom da slje krajnja cena registracije kod svi dosta slicna, predpostavljam da nema posebno nekih odstupanja nibstonse tehnickog tice, svugde se vrti tu negde oko 6500din.
Nisam nikada praktikovao da radim tehnicki i registraciju odvojeno.
Puzo81 napisao:Da bih za "novi auto" u vlasništvu (da ne počinjem od 4 već od 3ćeg stepena za prvu regu na moje ime) iskoristio premijski stepen od auta koji sam imao i prodao (tamo sam imao stepen 1) koliko se sećam treba da imam:
- polisu od ex vozila,
Ja sam preneo prvi stepen osiguranja prilikom registracije Picassa.Imao sam kopiju polise,namrštio se u agenciji i upozorio ih da imam pravo da prenesem tu premiju koju sam ostvario sa prethodnim automobilom.
Malo su se vrpoljili jer je to njima u agenciji dodatno cimanje,no bio sam dosledan.
Sutradan me čekala polisa osiguranja sa prvim stepenom .
Poslato sa Huawei P40 lite pomoću Tapatoka
Hvala za info.
Probaću. ništa me ne košta. Čak i piše na sajtu ove agencije u NS gde hoću da može da se podnese prenos prem.stepena u periodu od 3 godine)
Danas sam produžio registraciju za C4 Grande Picassa 2014-to godište,1.6 sa 116 kljusina.
Tehnički pregled je koštao 5000 din (sa popustom preko agencije),a polisa osiguranja sa taksama je koštala 22300 din.
Na polisi osiguranja je prvi stepen povlastica.
Inače,baš su pošteno pretresli sve na automobilu.Čak sam video kroz prozorče i da su nešto spajali u obd priključak.
NemanjaOOOO napisao:Nisam pitao samo za tehnički, al s obzirom da slje krajnja cena registracije kod svi dosta slicna, predpostavljam da nema posebno nekih odstupanja nibstonse tehnickog tice, svugde se vrti tu negde oko 6500din.
Nisam nikada praktikovao da radim tehnicki i registraciju odvojeno.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Ja uvek kada sam skapirao da agencije deru. Sada sa jedinstvenom uplatnicom je jos lakse, ali cu opet ds se udubim da proverim cene, mozda daju osetan popust na tehnicki ako se radi sve na jednom mestu.
cisto da podelim svoje iskustvo sa tehnickog
cena u Nisu gde sam radio je bila 7000, od provera da se ne ponavljam ali dve "sitnice" koje mozda nemate a mislite da ne treba ;
elem decka pre mene su oborili zbog sajle za vucu (nije imao) i rezervnog tocka (nije imao) doduse malo mi je cudno za rezervni tocak jer u pitanju je f10 a cini mi se da oni i nemaju to ali verovatrno da nije ni imao mozda set za reparaciju ili sta vec..