1. Professional, Zemun. 3 operacije sam imao tamo. Sve naj naj o njima, strucnost, odnos prema pacijentima... pogledaj google recenzije...sebekkg napisao: 04 Feb 2021, 01:31 Cao kolege, trebaju mi preporuke za dve stvari: 1. Oftamoloske klinike jer me interesuje operacija za skidanje dioptrije,
2. Kao i doktora za apneju. Ne sećam se kad sam zadnji put spavao na leđima.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Zdravlje
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Zdravlje
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Devojka se zali da hrcem kad spavam na ledjima. Meni cudno jer sam jesenas s drugarom bio na par dana, on se nije zalio. Kad spavam na stranu nema problema, tj. ima jer se probudim u cudnoj pozi uvek
Druga stvar, krenuli mi suljevi. Ispao jedan i bas me iscimalo kako sam ga zakacio. Na pregledu je bilo ok, preziveo sam i prst u dupetu.
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Postoji li neki drugi, realno ostvariv lekGrujic napisao: 04 Feb 2021, 08:42 Dosta pomogne skidanje kg, znam iz prve ruke za par kojima je bolje nakon toga
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Za apneju uzmi Asonor sprej. 700din košta.
Ovo što Grujić kaže , takodje je tačno, ali ne smislu kilograma nego utegnosti respiratornog trakta. Negde sam čitao da najmanje problema sa hrkanjem imaju ljudi koji se bave aerobnim sportovima.
Ovo što Grujić kaže , takodje je tačno, ali ne smislu kilograma nego utegnosti respiratornog trakta. Negde sam čitao da najmanje problema sa hrkanjem imaju ljudi koji se bave aerobnim sportovima.
Meni genralno je problem hrkanje kad sam na ledjima. Zato spavam samo na strani. Apnea mi se desi retko i onda se probudim da bih dosao do daha. Kontam da mora da se smrsa, a i imam sve krajnike. Ko klinac sam imao problema sa njima i trebao da ih operisem ali sam sve odlagao. Sada hvala Bogu nemam tih problema.
@Ogi Pozvacu ih da vidim za pregled, meni je lenj ocni zivac pa zbog toga imam i cilindre i dioptriju +2.5. Od sedme godine nosim pa da vidim ako moze da se to trajno sredi, a da necu imati posle problema trajno tipa one vestacke suze i neznije oko na vetar i ostale stvari.
@Ogi Pozvacu ih da vidim za pregled, meni je lenj ocni zivac pa zbog toga imam i cilindre i dioptriju +2.5. Od sedme godine nosim pa da vidim ako moze da se to trajno sredi, a da necu imati posle problema trajno tipa one vestacke suze i neznije oko na vetar i ostale stvari.
- shandu90
Nemam ja toliko problema s kilazom (85kg, 178cm) koliko polozaj spavanja. Ako uzmem jastuk da mi odgovara za bocno spavanje, onda se ukocim ako legnem na ledja i obrnuto.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Uđem u toalet tržnog centra.
Da operem ruke, pre nego se istočim, nema sapuna. Druga pozicija, nema sapuna. Pređem na drugu stranu, sve OK.
Završava lik sa pisoarom, pere ruke tu gde nema sapuna. Zatim uredno namešta kosu. Izlazi mu sin iz kabine, kreće napolje, ovaj ga vraća da opere ruke i usmerava na istu česmu, bez sapuna. Voda samo što je krenula, gotovo.
Drugi lik završava, i on pere ruke tamo gde nema sapuna, max 3sec, prebriše ćelu i teraj.
Ipak nas Covid nije naučio da peremo ruke.
TapaT
Da operem ruke, pre nego se istočim, nema sapuna. Druga pozicija, nema sapuna. Pređem na drugu stranu, sve OK.
Završava lik sa pisoarom, pere ruke tu gde nema sapuna. Zatim uredno namešta kosu. Izlazi mu sin iz kabine, kreće napolje, ovaj ga vraća da opere ruke i usmerava na istu česmu, bez sapuna. Voda samo što je krenula, gotovo.
Drugi lik završava, i on pere ruke tamo gde nema sapuna, max 3sec, prebriše ćelu i teraj.
Ipak nas Covid nije naučio da peremo ruke.
TapaT
- shandu90
Zdravlje
Oduvek je bilo tako. Malo ko koristi sapun. Ako te bas zanima, odradi full tretman (ako bude sapuna) i osacuj nekog posle tebe da vidis da li ce isto da uradi…
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Imuni sistem mora da se trenira!
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Je l’ imao neko mozda mononukleozu? Poslednja dva meseca sam u 4 navrata imao temperaturu po par dana, a zadnji put je bilo povezano i sa nekim stomacnim virusom. Nista strasno, ali sam se vec zabrinuo sta mi se desava, pa sam otisao kod lekara i odradio opsirne analize krvi i urina. Na kraju mi je infektolog ustanovio da sam imao mononukleozu i to je dovelo do izuzetno slabog imuniteta i kacio sam sve na cega sam naisao. Rezultati kazuju i da je jetra ostecena, tako da moram da korigujem ishranu. Lekar mi je rekao da ne jedem slano, masno i suhomesnato, a kako je bio stur, malo sam istrazivao po netu i video da jos dosta stvari ne bih smeo. Poceo sam da pijem domacu koziju surutku i to je pakao koji ne bih ni najgorem neprijatelju pozeleo, ali sta cu, moram. Trebalo bi i da mirujem, ali je to sa dvoje dece i poslovnim obavezama nemoguca misija. Ako bih se pridrzavao svega, mesec dana promenjenog rezima bi moralo odraditi posao i vratiti stvari u normalu, a onda jos 6 meseci bez sportskih aktivnosti.
Tu se vracam na pitanje s pocetka ovog posta, pa ako je neko imao iskustva, da napise neki korisni savet…
Tu se vracam na pitanje s pocetka ovog posta, pa ako je neko imao iskustva, da napise neki korisni savet…
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Imao sam ja kao dete, al ti moje iskustvo neće pomoći. Sećam se da sam imao otecene limfne žlezde na vratu i da su me terali da mirujem. To je sve što mi pada na pamet..
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja samo mogu da ti kazem da tih 6 meseci mirovanja zaista ispostujes... Koliko god bilo tesko.
Ja sam imao pre par godina (tacnije 5). Bas je bila strasna, jedno 3 meseca sam spavao nekih 13+ sati dnevno, tek posle 1,5 meseca sam se testirao i saznao da je imam
Ja bar nisam mogao da se preforsiram - telo mi nije davalo ....

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
I pazi se korone koliko god možeš, imunitet ti je vrv opao ozbiljno i u tom smislu..
Gde se ljubis za vreme korone
ili pak pijes iz tudjih casa