Corona virus
Re: Corona virus
Da budem jasan, Bax, ne mislim na tebe i tvoje pisanje
Tebe cenim prilično, i vidim da se trudis da situaciju obojiš nekim smislom.
A ja mislim da je to teško uraditi sada i ovde
Ciklusi idu, da li postoji pravilo, koje je to pravilo, kako se predviđa dalji tok događaja je nešto sto niko ne može da kaže.
I onda krecu price itd…
Da podvučem još jednom, mislim da sve sto možemo da uradimo, u cilju zdravstvene dobrobiti sebe i okruženja, je da se vakcinisemo i racionalno ponašamo.
Tebe cenim prilično, i vidim da se trudis da situaciju obojiš nekim smislom.
A ja mislim da je to teško uraditi sada i ovde
Ciklusi idu, da li postoji pravilo, koje je to pravilo, kako se predviđa dalji tok događaja je nešto sto niko ne može da kaže.
I onda krecu price itd…
Da podvučem još jednom, mislim da sve sto možemo da uradimo, u cilju zdravstvene dobrobiti sebe i okruženja, je da se vakcinisemo i racionalno ponašamo.
Nešto malo bliže temi i mom ukusu
Corona virus
A evo i quick look na Fluvoxamine i dejstvo
Ja samo njega gledam, Proper englez i sa pristupom, i sa stavom
Apsolutno, ko moze da izdrzi naucni (dosadni) pristup stavovima 

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Nova odluka - kovid propusnice od 20h
Ovo će ozbiljno uticati na moj društveni život. Oh, wait...
Ovo će ozbiljno uticati na moj društveni život. Oh, wait...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kakvi stručnjaci takve i mere.
Znači korona više ne radi od 22h, sad počinje od 20h?
Znači korona više ne radi od 22h, sad počinje od 20h?
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Izvini Đole, ali takvi komentari "znači korona ne radi od x" su bili glupi od kad su se pojavili. Svako ko je ikada bio u izlasku da je ogromna razlika između 20, 22, 24h ili 02 ujutro. I nemoj da se pravimo deca i da pričamo da je to sve isto.
Skroz je druga stvar koliko kovid propusnice uopšte imaju smisla ako sad znamo da i vakcinisani mogu da budu prenosioci i to skoro isto kao nevakcinisani (ona studija što sam kačio). Ovo je sve samo pritisak na tu populaciju da poklekne i vakciniše se.
Skroz je druga stvar koliko kovid propusnice uopšte imaju smisla ako sad znamo da i vakcinisani mogu da budu prenosioci i to skoro isto kao nevakcinisani (ona studija što sam kačio). Ovo je sve samo pritisak na tu populaciju da poklekne i vakciniše se.
Ovo je pritisak da opet krenu zurke u zgradi u stan na dan pansionima.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zakačih i ja (i preležah) Covid, hvala bogu sa relativno blagim simptomima i (nadam se) bez posledica. Nisam bio vakcinisan, nisam ni išao lekaru, sam sam se lečio kući. 14 dana samoizolacije, kompletna porodica, deca nisu išla u školu niti supruga na posao. Svi smo dobro.