Menjano je ono sto je bilo neophodno prema proceni majstora, kod istog majstora koji nituje lamelu slao sam i korpu na proveru, ne znam tacno kako je provarava mislim nekim aparatom na pritisak ili tako nesto ali u jednom slucaju je rekao da je korpa relativno nova sto se i vizuelnim pregledom videlo a da je samo lamela stradala, vrv zbog nacina voznje u druga dva slucaja je rekao da je korpa odlicna i da nema potrebe menjati je, sto se i ispostavilo naredne dve godine voznje kvacilo je bilo odlicno dok je auto bio kod mene. Jednom sam osim nitovanja obloge zamenio i celo telo lamele zbog opruga koje su popustile sto se i culo prilikom voznje. Sve u svemu to je bilo pre xx godina u studentskim danima kad nije bilo bas novca za luksuziranje oko auta

ali nema nikakvih problema ni ako se parcijalno radi i ako majstor proceni da je to ok.
Apropo tvrdoce kvacila, prodao sam jedan auto pre 2 godine, vlasniku se odmah nije svidela tvrdoca kvacila, kaze tvrdo mu, meni je bilo ok ali nebitno, posle par meseci je zamenio kvacilo i sa novim kvacilom osecaj je ostao isti iako ga je majstor ubedjivao da nista ne dira. Tako da tvrdo kvacilo nije uvek jednako tvrdo za svakog i ne znaci da je problem.