Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Re: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Što me podseti:
kakve emocije su prema onima koje ubije struja dok npr kradu delove trafoa ili dalekovoda.
kakve emocije su prema onima koje ubije struja dok npr kradu delove trafoa ili dalekovoda.
Pa i bubreg da mi uzmu?Rakhil napisao:Dao bog pa da mu i bubreg zafali tako

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
@jaksa - Interesantno pitanje. Ne bih izjednacio ta dva dela, obicno pocinioci nisu u istoj situaciji niti su isti motivi, po mom misljenju
@Next - Ako parkiras i bubreg gde i Merca, pripazi
@Next - Ako parkiras i bubreg gde i Merca, pripazi

Cinjenica je da nije to bas isto, ali je*em mu mater, sve bih ih pohapsio, proterao na goli otok i odsekao za prvu kradju jednu saku, a za drugu obe ruke do lakata. I ostavio ga u zatvoru.
A, za kradje kola i delova bih uvezao crne iz americkih zatvora da ih siluju svakodnevno.
A, za kradje kola i delova bih uvezao crne iz americkih zatvora da ih siluju svakodnevno.
One koje je muka naterala da kradu struju, bez delova, kazniti 'normalno', uz pružanje pomoći i prevenciju da se to ne desi ponovo.jaksa napisao:Što me podseti:
One koju kradu struju, bez delova, iz obesti ili za obavljanje komercijalne delatnosti kazniti da dobro zapamte.
Na one koji kradu delove pucati na licu mesta

Šalim se, ali valjda zato postoje sudstvo i sudije, da u skladu sa svojim iskustvom i sagledavanjem svih okolnosti presude i kazne kako sleduje.
Za ove što kradu delove sa kola nemam reči...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jebiga, nase skrnavo pravosudje gleda visinu nanete stete kao glavnu stavku, pa maltene izjednaci skidanje lajsni sa auta i kad neko mazne u radnji hranu. Onda iz kvazihumanih pobuda udare svima minimalnu opomenu, umesto da udju u pitanje koliko je neko muke i nerviranja naneo svojim ponasanjem. Jos nisam cuo da socijalni slucajevi skidaju alufelne sa kola da bi prehranili decu, tako da se ne bih libio da im sprasim pola kile sacme at close range u dupe da se nauce pameti - ali to kad bi ziveo u drzavi u kojoj postoji pojam privatne imovine i zastite iste.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Malopre dosla devojka sa 206-icom. Ukrali joj samo jedan tocak. Verovatno nisu stigli ostale da poskidaju. Losa nedelja ze Pugove
PREPOZNAJTE LOPOVA: Ukrao Beograđanki auto u sred bela dana!
http://www.telegraf.rs/vesti/430476-pre ... video-foto
http://www.telegraf.rs/vesti/430476-pre ... video-foto
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa, jbt, zasto nisu iza brave???Inače, uhapšena „trojka“ je odranije poznata policiji po krađi automobila. U prošlosti su bili specijalizovani za obijanje „zastave 10“, a kada je domaći „punto“ preplavio tržište, prebacili su se na drugi model, rekao nam je Kovačević.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kolegi sa kojim radim obili Sprinter na parkingu Spens-a i ukrali radio, mikrofon, DVD plejer, monitor... Oko 700 evra steta... 

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Evo u mom komšiluku skinuli te prednje lajsne sa C klase (W203)NexT napisao:E, pa nekome je falila lajsna sa parking senzorima na prednjem braniku pa se posluzio...
Naravno, skinuo sa moje E...
Never Say Never Again
-
- Pridružio se: 30 Sep 2012, 15:22
- Garaža: Fabia 1.2 TSI, Florida 1.4 HDI, Tempo 1.1
Meni su pre 2 nedelje na Yugu ukrali radio i iščupali su mi policu oko radia zajedno sa komandama za ventilaciju. Par dana posle toga su mi razbili stakla na zadnjim desnim vratima na Fabiji. Mojoj snaji su par dana posle šrafcigerom izbušili crevo od rezervoara...
- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
Mom komšiji su pre neko veče ukrali stojadina iza zgrade...