VW Golf VII
Re: VW Golf VII
Upravo ono sto sam rekao,sve ostalo bi bilo totalno nelogicno...
Dakle RS,po tebi,oni su radili samo malo na sigurnosti i nicemu drugom u protekle 4 godine?
Dakle RS,po tebi,oni su radili samo malo na sigurnosti i nicemu drugom u protekle 4 godine?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
pa nisi citirao celu recenicu vec si izvukao iz konteksta -mr.Big napisao:Iako je poprilično u pravu, baš se našao ko će da zameri sličnost ili originalnost, a vozi najbezličnije vozilo na svetu...dragan napisao:... moj kolega je jutros na poslu objasnio ( covek vozi aurisa )...
inace se slazem za auris, meni bi po izgledu bio poslednji izbor u klasi...dragan napisao:moj kolega je jutros na poslu objasnio ( covek vozi aurisa starog par godina, ne zanimaju ga automobili bas previse i nema fanaticnost nikakve vrste prema nijednom brendu )
vidim ima ovde jos onih koji se loze na zvuk pri zatvaranju vrata, tako bitan kriterijum pri izboru vozila...

mislim da g7 nece biti losiji ( bar ne znatno ) od g6, kao ni klio 4 od klija 3, po bilo kojem kriterijumu...olaksanje nije posledica vadjenja tapacirunga i stanjivanja lima bezveze, vec unapredjivanja konstrukcije i koriscenja razlicitih metala...
u voznji je klio 4 tih, ja ga nisam vozio ali je covek koji vozi trojku vec par godina imao sasvim pozitivan utisak po tom pitanju. mislim da ce ista stvar biti i sa g7...
Kolko sam ja primetio zvuk zatvaranja vrata nije uopšte poboljšan u odnosu na peticu. I dalje nije ni blizu bmwu.
Ma znam, nego kad kazem klot, mislim na osnovni paket opreme.paja napisao:@ Floyd
Nema više klasične klotare. G7 trendline ima sasvim solidnu opremu.
Pa kažem da su radili na kočnicama i bezbednosti, sve ostalo, motorizacije, trapovi, konstrukcija karoserije je manje više isto kao na 6-iciXepoj87 napisao:Upravo ono sto sam rekao,sve ostalo bi bilo totalno nelogicno...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
osecam da ovaj nije ispod 30k e
Iznutra je super, dosta bolji od G6, ali spolja je isti sto je malo smor..
Brzine idu u H-a !!!

Dobro je sto G7 nije na potpuno novoj platformi, nego na staroj sa starim konstrukcijama samo su jos i povadili 100kg izolacija i ostalih materijala pa sad zimi zna da pirka u noge.RS TEAM napisao:Pa kažem da su radili na kočnicama i bezbednosti, sve ostalo, motorizacije, trapovi, konstrukcija karoserije je manje više isto kao na 6-ici

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ovaj enterijer nije od ovog plavog ispod. U pitanju je highline s tim da su sedista koza/stof umesto standardne stof/alcantara kombinacije.Day Walker napisao:osecam da ovaj nije ispod 30k e
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa pretera ga sad, ni GTI nije 30.000.Day Walker napisao:osecam da ovaj nije ispod 30k e
Re: Одг: VW Golf VII
Dans san prepoznao sedmicu, doduše ne iz prve, ali opet sam se iznenadio da sam uopšte uspeo da je prepoznam. I to je bila tdi varijanta.
Послато са GT-N7 100 користећи Тапаток 2
Послато са GT-N7 100 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
1.6TDI DSG u Highline opremi kosta 23.500e po cenovniku
2.0TDI DSG u Highline opremi kosta ~26000e po cenovniku.
Znaci daleeeko je od 30k, a jos je dalje od "najmanje 30k".
Ne znam koliko
Full koza(900e), ksenoni(1000e) i 18"(1000) da dodas, i jos nisi na 30k. Eto dodaj i jos adaptivnu sasiju i tek si onda na 30k, a to je vec surovo ozbiljna oprema(a u slucaju 1.6TDI, jos nisi na 30k, imas da se sprdas do toliko sa DVD charger navigacijom i raznoraznim dzidzabidzama)
2.0TDI DSG u Highline opremi kosta ~26000e po cenovniku.
Znaci daleeeko je od 30k, a jos je dalje od "najmanje 30k".
Ne znam koliko
Full koza(900e), ksenoni(1000e) i 18"(1000) da dodas, i jos nisi na 30k. Eto dodaj i jos adaptivnu sasiju i tek si onda na 30k, a to je vec surovo ozbiljna oprema(a u slucaju 1.6TDI, jos nisi na 30k, imas da se sprdas do toliko sa DVD charger navigacijom i raznoraznim dzidzabidzama)
Full koza 2000e, 8'' ekran 2000e, 18ke 1000e, led + xenon 1500e. Nema potrebe, ali moze golf da se napuca lako na 35k evra, pa ima test vozila na mobile.de za 38-39k bruto.
Po meni su standard highline uboli perfektno
Nista mu ne fali.
Po meni su standard highline uboli perfektno

Na Bubanj potoku sve to za 300€