Ji 4Tze napisao: 06 Dec 2021, 14:50
perfiko napisao: 06 Dec 2021, 12:51
Ji 4Tze napisao: 06 Dec 2021, 01:32
perfiko napisao:Da malo začinim temu: koliko nas/vas je vakcinisalo decu?
I zašto to jeste ili niste uradili?
A Brabonjak posle da izvuče statistiku.

Valjda treba prvo stariji a mlađi po potrebi. Ali ako su stariji zaštićeni vakcinom, onda deca treba samo ako imaju indikacije… Gojazni, dijabetičari, itd
Ali svakako to je baš, da prostiš, pederska dilema, gde bih tako naglasio karakternu (ne seksualnu) osobinu nekoga ko to pita a da se nije ni sam vakcinisao… a pita za tuđu decu.
Uh, uh, pa što se baš ti nađe prozvan da rešavaš pederske dileme?
Pa iz prostog razloga jer je pitanje bilo "da li smo vakcinisali decu"
Ja stvarno ne znam da li ti imaš dece, i ne interesuje me. Nisam tražio odgovor od nekoga ko ne želi da odgovori. I ako je uvredljivo pitanje da li je neko vakcinisao dete, isto je uvredljivo i da li je neko vakcinisan ili ne.
Mogao bi da se složim da uopšte nisam dobar čovek (nešto kao: ništa ljudsko nije mi strano), ali da bi me okarakterisao kao karakternog perdera morao bi da me znaš, da smo drugari, a nešto sam te "zajebao". E onda sam karakterni peder. Znamo li se?
Elem, po forum klasifikaciji svakako spadam u antivaksere, iako sam primio u svome životu sve moguće vakcine (sem protiv običnog gripa), pa čak i ovu Covid. Istina primio sam je iz skroz pogrešnih razloga. Jbg, zbog sopstvenog komfora. Dakle, hoće dupe da mi vidi puta, a i kada neće, mora.
A pitanje o deci je sasvim logično. U mome okruženju, niti jedan "vakser" nije vakcinisao decu. Uzgred, ni ja nisam, ali ja sam antivakser.
Ako su deca odlični prenosioci, a vakcine su bezbedne, zašto ne vakcinišemo decu? Od čega ih štitimo time što ih ne vakcinišemo? Zašto ih izlažemo riziku (znam i decu koja su "opteretila zdravstveni sistem")?
Mislim vakcinisali smo ih svim i svačim do njihove 6 godine.
Ja svoje izlažem riziku, zato što si postavljam ista ova pitanja koja i brabonjak postavlja. Da li je vakcina bezbedna? I šta ne daj Bože ako...Mislim da je to iskreno sa moje strane. Možda nije pametno, ali iskreno jeste.
A ne znam, možda misliš da je to "pederski" sa moje strane, što sam zaštitio sebe, a ne i decu? Ali ako jeste, isto je "pederski" prodavati priču kako treba da se zaštite prvo stariji. Pa da, kad god je frka uvek se spašavaju prvo babe i dede... Ili beše: žene i deca?
Sa ne znam posle ovolike pisanije da li na kraju treba "pederski pozdrav" (samo karakterno, naravno)?