Koliko troši?
Re: Koliko troši?
To je varanje, ne može tako. Budi kao Japanac.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja na trojci imam podatak o prosecnoj brzini nakon zadnjeg reseta. Nema prosecne brzine od zadnjeg startovanja motora.
DW, sta je dugmence sa leve strane cajgera, nasuprot ona dva za podesavanje jacine osvetljenja?
DW, sta je dugmence sa leve strane cajgera, nasuprot ona dva za podesavanje jacine osvetljenja?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Trip - menja km-etrazu a,b i ukupnu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Meni prosecna 20km/h i 11.2, danas bas gledao.
Svaki BMW 2.0d trosi dosta u gradu, ali zato je van grada bas stedljiv 140 tempomat NS-BG 5.4
X5 40d 313 je trosio ok, za snagu i ccm, oko 13.5l voznje kao ovaj 2.0.
Merc E je ubedljiv rekorder, nikada 9l, uvek 8.6-8.7 otvoreno isto bas malo. Dok ke Audi p9 gradu oko 10l, van grada malo vise od BMWa i Merca
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Svaki BMW 2.0d trosi dosta u gradu, ali zato je van grada bas stedljiv 140 tempomat NS-BG 5.4
X5 40d 313 je trosio ok, za snagu i ccm, oko 13.5l voznje kao ovaj 2.0.
Merc E je ubedljiv rekorder, nikada 9l, uvek 8.6-8.7 otvoreno isto bas malo. Dok ke Audi p9 gradu oko 10l, van grada malo vise od BMWa i Merca
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Haha ovo me podsetilo na drugara,tamo 99-2000te vozio Yuga i kad hoće da proveri koliko još ima goriva,svima u autu kaže ćut,ćut,utiša radio pa nabode kočnicu da čuje koliko se bućka u rezervoaru.McGruja napisao:Misliš, bolje da su stavili kalkulator u MMI, i drveni štap u rezervoar, pa sve možeš da znaš dosta brzo
Joj što me nasmeja, podseti me na jednu anegdotu pa ne zamerite na offtopic-u.McGruja napisao:Misliš, bolje da su stavili kalkulator u MMI, i drveni štap u rezervoar, pa sve možeš da znaš dosta brzo
Kad smo gradili kuću, ćale dao ključeve svojoj dvojici prijatelja koji su dolazili kada imaju vremena da nešto rade, ne znam šta tačno. E sad, podrum je bio gotov, i u podrumu bilo bure sa rakijom, ozbiljno dobra rakija. Znajući te svoje prijatelje, ćale uzme drveni štap i na njemu obeleži koliko je bilo rakije. I tako on povremeno proveravao nivo, a oni izgleda ništa ne piju dok rade. I sve tako dok jednom ćale nije mogao štapom da dohvati dno bureta

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Hahah, domisljato...
Meni se odavno nije potrefilo da imam cistu gradsku voznju ( po Sremskoj Mitrovici ), neku duzu kilometrazu, do sad.
Ispalo ovako, 24kmh prosek brzine, 9.0l prosecna potrosnja. Do sinoc je bila 22kmh I 9.3l, danas bas nema guzve po gradu.
Kaskai 1.3t 160ks manuelac.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Meni se odavno nije potrefilo da imam cistu gradsku voznju ( po Sremskoj Mitrovici ), neku duzu kilometrazu, do sad.
Ispalo ovako, 24kmh prosek brzine, 9.0l prosecna potrosnja. Do sinoc je bila 22kmh I 9.3l, danas bas nema guzve po gradu.
Kaskai 1.3t 160ks manuelac.

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
1.0TSI 110ks DSG ukupna prosečna na 16kkm, uglavnom otvoren put jači tempo, i čist grad gde troši oko 8.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Zasto Honda duple kubikaze trosi manje od Yamahe 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Hah, da, Hondu kad isteram na otvoreno ne dobacuje ni do 3l.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Zato sto je to HONDA
a ne yamaha 

- stejer
- Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
- Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG
Honda je mama. Meni je NC750X sa DCT menjacem u 6toj na otvorenom trosio 2,6-2,8 prosek. Npr. relacija Beograd - Srebrno jezero. Ehhh... lepi dani, treba opet pribaviti dva tocka. 

Da, NC stvarno malo trosi, na otvorenom ako vozis normalno, ispod 3. Grad 3.5-4, jedino na autoputu srkne malo vise, preko 4.
Audi TT 2016, 1.8tfsi 180hp stronic
Bg - NP
Bg - Ljig 140-160, jednom do 200, posle Ljiga 140 osim pred i kroz tunele +20. Magistrala bas dosta preticanja jer su velike guzve.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Bg - NP
Bg - Ljig 140-160, jednom do 200, posle Ljiga 140 osim pred i kroz tunele +20. Magistrala bas dosta preticanja jer su velike guzve.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk