Registracija vozila
Re: Registracija vozila
to je varijanta u solunu dinar somun a do soluna 100 somuna 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
24500, 1.6, 91kW, 2007. U istom mestu u agenciji mu trazili 31000. Ja cu da proverim, ako je za moj auto cena ok nece me mrzeti da odem.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
6,5 soma je velika bas razlika, ne kontam kako toliko
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Jedino ako mu na prvom mestu nisu obracunali 25% bonusa na osiguranje plus jeftiniji tehnicki.
Pa agencija.
Tehnicki kao tehnicki koji se naplacuje, vise nigde se ne razlikuje u ceni drasticno. Sve je tu negde ali u gradu nema neke razlike niti ce biti osim ako mup ili drzava ne kazu drukcije.
Mada sto se moze primetiti vise niko i ne pita za cenu (ne bukvalno) nego samo da se prodje.
Tehnicki kao tehnicki koji se naplacuje, vise nigde se ne razlikuje u ceni drasticno. Sve je tu negde ali u gradu nema neke razlike niti ce biti osim ako mup ili drzava ne kazu drukcije.
Mada sto se moze primetiti vise niko i ne pita za cenu (ne bukvalno) nego samo da se prodje.
Može kontakt od tog iz Kg? Često sam u tom kraju pa možda i svratim ako stignem.
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
[mention]Uki[/mention] 0606000000 DSF Само мора раније два три дана да се закаже
Ауто центар Ђорђевић 3600
У Шумарицама више не раде путнички програм јер се нису прилагодили новим прописима, односно немају сву потребну апаратуру.
Dsf 3000havijer napisao:Gde je 3000? Šumarice?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ауто центар Ђорђевић 3600
У Шумарицама више не раде путнички програм јер се нису прилагодили новим прописима, односно немају сву потребну апаратуру.
dobar broj telefona tom dsf a i cena
Hvala @zeljkokg76 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Prodjoh tehnicki, nisam ni imao razloga za strah, sem sto sam zalepio pri vrhu soferke tamnu traku da prikrije dashcam, al nije bilo problema. Od ogrebanoj maglenki tek ni govora
Pre pregleda pogledaju auto okolo i opremu u gepeku, pitaju za papir za stakla i tako to. To je pohvalno, a ne ko 2018te kada su uradili sve i onda rekli da ne mogu da prodjem zbog ukrasnog nastavka auspuha.
Prvu pomoc i opremu su posle bas detaljno gledali, ali alku nisu srafili.
Od gasova sonda u auspuh i malo davanje gasa nekoliko puta, nije bilo turiranje do blokade i to.
Kacili su obd to sam video, sve prozore proverili, brisace i to, kocnice standardno, na kanalu kratko.
Iznenadilo me da su imali onaj merni uredjaj za farove i time su proveravali.
Potencijalni faul su bile i prskalice za farove, al se srecom setih da sam ih ugasio preko dijagnostike pa sam ih upalio opet pred sam tehnicki.
Cena 6000din samo tehnicki, ne znam da li je ta cena kada rade i komplet registraciju ili tu malo kao daju popust za tehnicki pa na uslugu kompenzuju...
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Pre pregleda pogledaju auto okolo i opremu u gepeku, pitaju za papir za stakla i tako to. To je pohvalno, a ne ko 2018te kada su uradili sve i onda rekli da ne mogu da prodjem zbog ukrasnog nastavka auspuha.
Prvu pomoc i opremu su posle bas detaljno gledali, ali alku nisu srafili.
Od gasova sonda u auspuh i malo davanje gasa nekoliko puta, nije bilo turiranje do blokade i to.
Kacili su obd to sam video, sve prozore proverili, brisace i to, kocnice standardno, na kanalu kratko.
Iznenadilo me da su imali onaj merni uredjaj za farove i time su proveravali.
Potencijalni faul su bile i prskalice za farove, al se srecom setih da sam ih ugasio preko dijagnostike pa sam ih upalio opet pred sam tehnicki.
Cena 6000din samo tehnicki, ne znam da li je ta cena kada rade i komplet registraciju ili tu malo kao daju popust za tehnicki pa na uslugu kompenzuju...
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Koja oprema je neophodna sada? Imam pp
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ako se ne varam: prva pomoć, reflektujući prsluk, trougao, sajla za vuču, rezervni točak/komplet za reparaciju i poželjno sijalice (nije obavezno). Zimi i lanci (van naseljenog mesta),
Poslednja izmena od Saša u 21 Dec 2021, 14:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Proveri rok do kada je ispravna.McGruja napisao:Koja oprema je neophodna sada? Imam pp
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Hvala vam.
Jel smem sa krovnim gepekom da se pojavim na tehničkom?
Jel smem sa krovnim gepekom da se pojavim na tehničkom?
Jok, moraš da skineš sve sa krova, a šta nije fabrički