Društvo, savet za motorku bi mi trebao, a ovo je jedina tema koliko vidim gde se motorka spominjala bez nekog zezanja, pa kapiram da je ovo pravo mesto.
Svrha: biva oko kuće razne sitnice da treba secnuti, ali je količina takva da bi motorka značajno uštedela vreme. Konkretno sad, letvice neke da iseckam, ali ih ima gomila.
E sad, vidim da u ponudi ima motorki za oko 10 hiljada, i meni bi sigurno i takva bila dovoljna. Ova mi recimo deluje sasvim OK, a Woby mi je dobar, kod njih uđem, i izađem sa time što mi treba.
https://www.wobyhaus.co.rs/elektricne-t ... elektricna
Piše, to je 2kW, trebalo bi da je dosta (?), a gledam baš električnu jer hoću nešto što jednostavnije, nemam s time baš iskustva. Pomagao sam oko toga, računam da znam kako se čuvati, najvažnije niko da mi nije ispred noža dok motorka radi u slučaju da pukne lanac, i paziti da motorka ne skoči ili nešto slično.
A na šta se svodi održavanje motorne testere? Dolivati ulje, i to bi otprilike bilo to? Povremeno dotegnuti lanac? Baš zbog održavanja mi se električna čini kao idealna za mene, da nemam s njom nikakve mudrolije, električna ili radi ili ne radi. Benzinka možda kad se upgradujem na neki viši level, da se zezam sa paljenjem, svećicom i čime već.
E sad, možda vama pada na pamet da bi za te moje potrebe bilo još bolje nešto drugo, pa i tu tom slučaju mi recite, ali kapiram da nema tu šta drugo, a da je pristupačno.