Ne brže od života!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Ne brže od života!
Ja sam kupio u Trebinju, za par maraka. Može da trepti, može da se razvuče drška (a ima i težinu, za ne daj Bože) i onda svetli dugačka LED lampa.
Dobra stvar
TapaT
Dobra stvar
TapaT
Ja sam preko ebay-a kupio dva komada, s tim da je jedna crkla od hladnoce - kliknes i zasvetli samo na delic sekunde. I druga je pobrljavila kad su bili veliki minusi, ali se nakon unosenja na toplo popravila.
P.S.
Pores svetla i blinkanja, dodatne funkcije su joj sto je i cekic za razbijanje stakla i ima na sebi noz za secenje pojasa. Uzeo sam i ovu ravnu narandzastu sto je na kraju snimka.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
P.S.
Pores svetla i blinkanja, dodatne funkcije su joj sto je i cekic za razbijanje stakla i ima na sebi noz za secenje pojasa. Uzeo sam i ovu ravnu narandzastu sto je na kraju snimka.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ima aplikacija za Android koje imitiraju trepćuće svetlo, ako baš zatreba, a nemate ništa bolje.
Kod mene je ova.
https://www.appsapk.com/screenlight-flashlight/
Kod mene je ova.
https://www.appsapk.com/screenlight-flashlight/
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Je l’ ima negde kod nas da se kupi ova lampa?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Čudni su ljudi.grujicd napisao:Ajde trougao i prsluk... Ovde bi 4 žmigavca rešila stvar.
Meni je otišlo kvačilo u sred vedrog dana. To se desilo pred naplatnu rampu Obrenovac. Dakle, dosta traka za proći, a automobil je ostao u krajnjoj levoj. Odneo sam trougao poprilično iza.
Nekolicina je jedva izbegla trougao, a jedan majstor je zaobišao trougao i krenuo da se vraća u istu traku?! Srećom, skontao je auto koji stoji, a i ja sam bio pored (iza betonske barijere) i mahao da idu desno... Drugi je išao za šlepom i kako je ovaj zaobišao trougao i krenuo ka meni, za njim je krenuo i auto?
Jednostavno, nije auto za svakoga. Možeš i vatru zapaliti, džabe.
Naravoučenije:
Uradi šta možeš da obezbediš/označiš vozilo na putu i beži što dalje.
P.S. Dok sam išao da postavim trougao, koješta sam video na kolovozu. Metalni delovi kočnica, razni oštri metalni predmeti... Dosta toga sam pokupio, ali mi je neverovatno čega sve ima uz ivicu kolovoza.
TapaT
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Mene juce za malo pokupio kamion na izlazu sa Lidlovog parkinga, da nisam cimnuo volan, ne znam da li bi me izbegao, posle toga je preprecio put od 4 trake, pa krenuo u rikverc, pokusao posle da u rikverc parkira na zelenu povrsinu ispred parkinga, pa kad nije uspeo onda je nastavio dalje u rukverc pa je od napred uparkirao na zelenu povrsinu. Tu je i relativno prometno zbog Lidla pa se brdo vozila sklanjalo tamo vamo da on prodje, bukvalno mi nije jasno sta je zeleo da postigne.
Being second is to be the first of the ones who loose...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ako neko nadje gde ima nek vičeDukeNS napisao:Je l’ ima negde kod nas da se kupi ova lampa?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisam je našao online, najbliže u HR. https://www.mk-led.hr/en/shop/osram-led ... vjetiljka/
Posetite www.garaza.rs !
Ako ćemo da se opremamo takvim stvarčicama, onda bolje možda uzeti led rotaciono svetlo na magnet. Može da radi mnogo duže, tj nikad neće isprazniti akumulator.
Ima u Juselu za manje od 1000din.
http://www.jusel.com/pretraga.php?pageno=2&fraza=rotac
Ima u Juselu za manje od 1000din.
http://www.jusel.com/pretraga.php?pageno=2&fraza=rotac
Imate na AliExpress raznih tih lampi, ne nužno štapne. Ja sam odavno uzeo sa ručkicom malo veću, sa jakim LED svetlom, ako treba da radim oko kola negde gde je mrak, koje ima i pandursko trepćuće svetlo.
Treba takve stvarčice imati, budzašto koštaju, a mogu nekom da spasu život, slično kao PP aparat. Većina ljudi to nema niti ima svest da im je potrebno, a mogu se naći u nevolji i potrebna im je pomoć.
Treba takve stvarčice imati, budzašto koštaju, a mogu nekom da spasu život, slično kao PP aparat. Većina ljudi to nema niti ima svest da im je potrebno, a mogu se naći u nevolji i potrebna im je pomoć.
Te kabaste su malo nezgodne da se vuku po kolima kao i rotacija, prakticnije je nesto sto moze u kasetu ili neki pretinac da stane i ne smeta a da opet dobro zavrsava posao. Jedno vreme sam vukao po sluzbenom autu led rotaciju, odlicno vrsi posao u magli i mraku bas se daleko uocava ima vise modova blinkanja mada i nije jeftina a opet kabasta
Kakva svest, ja sam pisao ovde kad su neke zene krenule tipa raspalim kliom iz Palanke ili tako nesto i pokvario im se auto kod Dusanovca. Ni prsluk, ni trougao. Mislim da su mozda imali samo rezervni tocak.
Ova rucna lampa sto je Trojanac kacio je prakticna. Ne zauzima puno mesta, ima nosac koji se prikaci lepljivom trakom, moze ispod sedista da se stavi. Ako te neko napadne moze i kao sredstvo pregovaranja, posto je ujedno i cekic za razbijanje stakla
Ovaj pak dole zauzima bas malo mesta, moze uz alat ili gumu da se stavi.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Ova rucna lampa sto je Trojanac kacio je prakticna. Ne zauzima puno mesta, ima nosac koji se prikaci lepljivom trakom, moze ispod sedista da se stavi. Ako te neko napadne moze i kao sredstvo pregovaranja, posto je ujedno i cekic za razbijanje stakla

Ovaj pak dole zauzima bas malo mesta, moze uz alat ili gumu da se stavi.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Uključio se bez gledanja?
To je u širem krugu naselja od Pazove ka NS deo domaćinske kulture, pored potpunog nepoznavanja znakova i uopšte pravila saobraćaja. Zatvorio bih sve autoškole ovde.
To je u širem krugu naselja od Pazove ka NS deo domaćinske kulture, pored potpunog nepoznavanja znakova i uopšte pravila saobraćaja. Zatvorio bih sve autoškole ovde.