Molim te uzmi u obzir da ponovo pokazujes potpuno promasen grafikon sa vremenske tacke gledista, koji je bio pre 50 dana aktuelan (31okt), Sad je ta kriva kod njih siknula znantno navise.nidza napisao: 23 Dec 2021, 15:19Bax napisao: 23 Dec 2021, 14:51 Zamolio bih te da bas sada pogledas Juznu Koreju, i da mi das objasnjenje kako se ona uklapa u tvoju teoriju.
upload
Šta je tačno pitanje? Ne deluju mi loše uopšte u odnosu na višegodišnje proseke, sem što je grafik eratičan poprilično, ali uzmi u obzir da je amplituda samo 8%. Ovaj poslednji pik kada padne praktično su na 0.
Da li treba da podvlačim da smo mi u decembru otišli na 96% u odnosu na njihovih 8%. Kod nas je greška u zaokruživanju veća nego njihova aplituda.
edit:
nisam se odmah setio da spojim sa našim grafikom kako bi se normalizovala skala:
![]()
Da se ne mucis izvukao sam tacku koju ti pokazujes, a namerno sam te zamolio da pogledas podatke za danasnji dan..

KAo sto vidis, moja se kriva u dan gadja sa tvojom krivom (bar za perios koje obe pokrivaju), tako da sa velikom verovatnocom moze da se konstatuje, da je ce i tvoja kriiva otici znantno navise kad se sinhronizuje za danasnji dan.