Dobro veče
Re: Dobro veče
auxiliary heater je kljucna rec.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sad je pitanje šta je auxiliary heater. Webasto? Ili neko dodatno grejanje motora za nordijske zemlje? Vrlo je verovatno da uputstvo pokriva sve moguće varijante dodatne opreme.
Dim je ipak u pitanju i na Ceskom, imaju rec dim - kour

Sent from my Redmi 7A using Tapatalk

Poslednja izmena od Bax u 23 Dec 2021, 21:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Dobro veče
Webasto je samo proizvodjac pomocnog grejaca i najnormalnije je da se oseca miris pri radu.
To je toplotna pumpa koja radi na gorivo a izduv se ne sprovodi u auspuh vec tu negde kod motora, skoro je neko pisao iskustva.
To je toplotna pumpa koja radi na gorivo a izduv se ne sprovodi u auspuh vec tu negde kod motora, skoro je neko pisao iskustva.
Evo sta je, nasi su zaboravili zarez, pa je recenica izgubila smisao....

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Руси 
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kakvo smeće od reklame.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Nije reklama, nego zajebancija, kako nisi ukapirao? Odlična je.
Врх пародија на све што Запад пропагира.nidza napisao:Nije reklama, nego zajebancija, kako nisi ukapirao? Odlična je.
- Vladapetr
Omašio sam termin, suština je ista. Bljutavo je da Rusi nekoga sprdaju u vezi situacije u društvu, prava i sloboda itd... kad bi ovako nešto snimili i u svoju "korist" mogli bi ih posmatrati kao satiru ili parodiju.nidza napisao: Nije reklama, nego zajebancija, kako nisi ukapirao? Odlična je.
Npr. nešto u fazonu ako nam se ne sviđa šta pričate otrovaćemo vas, ili ako budete pljuvali po vlasti uhapsićemo vam porodicu

Jbg, svi su oni licemeri. Amerika recimo optuzuje Rusiju za mesanje u izborne procese suverene drzave, a sta oni rade? Koliko su rezima oni postavili i skinuli, samo oni to zovu podrzavanjem borbe za demokratiju.
Meni je recimo ovo ludnica da ti odlucis da si danas musko, sutra zensko i onda trazis da ti se obracaju sa they ili sta god. Kad popunjavas formulare u mwdjunarodnim kompanijama ti stoji pol: musko, zensko, other. Neki stavljaju u svoje potpise kako trebas da im obracas, da ne bi doslo do zabune ili incidenta.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Meni je recimo ovo ludnica da ti odlucis da si danas musko, sutra zensko i onda trazis da ti se obracaju sa they ili sta god. Kad popunjavas formulare u mwdjunarodnim kompanijama ti stoji pol: musko, zensko, other. Neki stavljaju u svoje potpise kako trebas da im obracas, da ne bi doslo do zabune ili incidenta.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
- Vladapetr
Baš tako, sve moj do mojega. Nemam problem sa tim sve dok ne počnu da pljuju one druge jer su eto ovakvi ili onakvi, tj. kako reče ona narodna mudrost "vide trun u tuđem oku, a balvan u svom ne vide".
U mojoj prosloj firmi dvojica kolega samo jedan dan poslali obavestenje kako imaju novo ime i kako su sada she/her.
Кога боли туки шта руси раде, сад ви ту нешто моралишете, него, подржавате ли ово са клипа или не, да знамо чему нагињете, дал сте родитељ 1 или 2 и како се опредељујете, мушко, женско или мнешто треће, дал сте деци објаснили да је и деда мраз можда геј и да су бајке уствари нагињање ка насиљу, уствари, дал уопште нешто славите ил су вам руси криви?