Evo tro dana nakon toga sve ok.pegazbre napisao:Hladni lemovi u tabli.
Neki auti su imali jako puno problema sa tim recimo Focus mk2, C-Max mk1, Kuga mk1
Kako se prave ti lemovi ako crkne skroz.
Sent from my ZTE A7030 using Tapatalk
Evo tro dana nakon toga sve ok.pegazbre napisao:Hladni lemovi u tabli.
Neki auti su imali jako puno problema sa tim recimo Focus mk2, C-Max mk1, Kuga mk1
Ovde nije da se slabo vidi, vec bukvalno radi pa ne radi (crno sve).OMP napisao:pezo 307 npr. ima problem da mu taj displej, koji se inace nalazi iznad centralne konzole, zabrljavi zbog toplote, leti vrlo brzo cim ga sunce upekne a zim cim se kabina ugreje, ne vidis nikakve podatke samo svetli....alfa 156 ima slicne probleme prestaju jasno da se vide podaci, fabricki lose uradjeno pa se resava stavljanjem od restyling verzije manji displej.
Ako nisi kupio pogrešne pogledaj da li su iscureli npr. Meni se desilo na Fabiji svojevremeno, pa sam reklamirao.Masinac napisao:Da li neko testira amortizere u NS?
Pre nekih 2 meseca sam stavio nove zadnje, uzeo sam KYB Excel G... Nakon toga je auto malo manje skakao ali i dalje skakao, al ajd kazu da treba da se predje 500km da to sve sedne na svoje... Predjem ja 1k,ono isto... Reko ajd mozda tripujem da su zadnji problem, pa uzmem pre praznika, promenim i prednje, isto Excel G, svakako su bili za zamenu uskoro pa da ne cekam. Tad sam majstoru rekao da pogleda trap jel sve ok, kaze sve super... Posle toga sa prednjima stanje bolje, al zadnji kraj i dalje bezi kad je los put.
Danas sam se vracao iz Rume za NS i onaj spust sa Venca prema NS strani, u desnoj traci (losija) sa 60 km/h svako malo baca auto levo/desno, osetim da zadnji kraj nije prikovan za asfalt, i uopste nije sigurno za vožnju.
Hteo bih da istestiram ove sto su na njemu cisto da budem siguran da je do njih, da ne kupujem nove ako nisu oni, mada iskreno ne znam sta bi drugo moglo biti.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk