Problem je sledeći,imao je većneko vreme problema da upali,krajem prošle godine( od oktoobra),je poćeo da se gasi ako stojim na semaforu i upalim reccimo grejanje i/ili grejač zadnjeg stakla,počne da se "guši" i UGASI SE,onda se nekako još i upali,ali jeeedva,na gurku je još i hteo da pali ali na verglanje,evo ništa,a milion puta se dešavalo da
upali na "pola ključa"?

Kad sam se 31.Decembra 2021 vraćao kući oko 15h dovezao sam ga do parkinga ispred zgrade i,nešto kasnije istog dana sam sišao da izvadim nešto izu kola,usput da ga preparkiram lepo i -NIŠTA,samo verglanje uz kašljucanje,kao zamalo da hoće da upali ali ništa...sačekam,pa opet zaverglam ,verglao ja ne verglao isto mi se hvata neće pa neće.
(inaće već duže vreme mi je pravio problem kad sam na leru na semaforu ili kad je gužva,nekad se desi da sve radi ok ,ali iz čista mira ,dok tako stojim u gužvi,počne da se gasi motor i da ne dodam gas,ugasio bi se.Puno puta,sam tako morao da ga vozim,da svako malo ,ako stojim,dodajem gas da se ne ugasi,a nekad sve radi ok,-kao do tog 31 dec 2021.
Elem,do 10 januara sam svaki dan pokušavao da ga upalim,i ništa isto,vergla,kašlje i isprazni akumulator,onda ga stavim na punjenje celu noć,pa jovo nanovo,(proverio sam da li radi pumpa-RADI,da li baca varcice-BACA,čak sam kupio i onaj start sprej i ništa,onaj što se isprejiše u usisnik vazduha i opet NIŠTA...i tako do 10 januara sad,pre par dana,kupio, nove svećiće,(one stare koje sam izvadio su bile skroz crne,i ko zna kad uopšte menjane) i iako je padao sneg tod 10.Januara,poslezamene svećića,ja ipak da pokušam ponovo donesem opet skroz u fulu napunjen akumulator i ,iako je prvo kašljao posle 5,6 puta on UPALI

Pogađate,više se nije upalio ni 11,ni 12 ,danas nisam probao ali sumnjam,pogotovo što je sad oko -7c
Pomagajte Dobri i pamenti ljudi sa ovog foruma-šta da radim,nemam para za novi auto,jeste ovo stari krš ali to je sve što imam,on mi je služio samo za odlazak do apoteke,doma zdravlja,i bolnice-ortopedski zavod koji je od mene 15 kilometara na fizikalne terapije svakih mesec dana zimi,kad je bolje vreme i na svakih 14 dana,dakle znači mi kao leba.
Bar da se nije upalio pre tri dana pa da dignem ruke skroz ,ali nije,ipak se jedva-doduše,ali UPALIO i radio do zagrevanja na radnu temperaturu kad je i auto sauh počeo da spušta broj obrtaja-kako sew auto zagrevao,ali jedno moje klik na prekidač grejača i ugasi se auto.......sad sam besan na sebe što sam uopšte upalio to grejanje.....
Ima li neko ideju šta može biti i kako vam sve ovo što sam vam opisao zvuči....da nije crko ecu-ako jeste-