Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Re: Sport

Post od member »

Usro je motku, sam sebe je sjebao. Ali sad nema nazad.

Nek je živ i zdrav. Sad malo da prodje ova frka, da se psihički oporavi , pa onda da im uzme još par GS i pojača rekorde koje drži, i poobara one rekorde koje dosad nije.

ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Sport

Post od ikac2000 »

@nidza mislim na muljanje oko testa, gde je uhvacen u praksi da ili test nije bas realan, za sta postoje ozbilje sumnje, pisalo se dosta o tome u novinama vosokog kalibra na zapadu (Spiegel, Guardian), ili ako jeste da se pozitivan setao i slikao sa novinarima znajuci to. To je nesto sto je ovde tesko pojmljivo bilo kom, a posebno kada to radi osoba takvog profila, sto mislim da ce mu ostati u CVu kao tamna mrlja.

Za vakcinu je njegov izbor, tu svako ima vise ili manje izbora.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Novak je kriv.

Novi Južni Vels, statistika za 18.01.

Slika

https://www.politika.rs/scc/clanak/4972 ... ih-zemalja
milanns
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Post od milanns »

Bas je zajebao. Ne kapiram da tako inteligentan covek toliko grešaka napravi na svoju štetu (secam se njegovog intervjua cnn-u u vreme poplava kada je imao nekakav okrsaj s njima… toliko ih je gospodski postavio na svoje mesto… ma i hiljade drugih nastupa). Da nije posle prvog suđenja mogao sloziti neki superioran govor i otici iz AU. Kulturno oplesti po vlastima, pokazati empatiju ka narodu, izglumi ako treba da ih razume i poruci im da se vidimo nikad i cao. A on srljaaa i srrrljaaa. U sve vecu propast. Dobi i drugara u vidu AV. Pa lepota.

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

@@ikac2000 , a Nadal je bio PCR+ 20.12, baš zgodno za celu situaciju, 10 dana kasnije je već u Australiji. :) Navodno je vakcinisan, ali očigledno ima pametnijeg PR-a od Novaka, jer je i tu mutna voda ako se kopa po internetu da se nađe nešto egzaktno. Ko zna koliko ih ima nevakcinisanih, ali su sredili papir, spustili glavu i ćute.

@Woodoo , nije to sad argument. Ja sam potpuno siguran da bi starijih umrlih tamo bilo 10x više bez vax, nemojmo onu temu privlačiti ovde. Treba ljudi da se vakcinišu, ali to nije tema svega ovog iznad, međutim preliva se ta čaša previše na sve strane.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

@milanns
Kakav crni drugar AV? :uf:

AV je ckapi, kao i 99.99% ostalih i sportista i politicara i "javnih licnosti" koje su se zavukle u misije rupe.
Serucka na tweeter-u i skuplja poene za glasanje - a od zvanicne protestne note Australiji nista. Nula. Nista drugacije od politike koju vodi - u Srbiji "pljuje" Evropu, USA... izigrava nekog mangupa - a napolju je manji od makovog zrna. Toliko im se uvukao u dupe, da ni pertle ne vire. Da nije njih - djavola bi i dalje bio na vlasti i je*ao ovaj narod.
Poslednja izmena od Delija u 18 Jan 2022, 13:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

A Novak je zajebao stvar zato sto se nije nadao svemu tome. Debelo su potcenili situaciju - 99% zato sto su od australijskog teniskog saveza i uprave AO dobili info da je to sve sredjeno i da je samo proforme radi. Stativa.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
milanns
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Post od milanns »

Pa sedeo je samovoljno sa Vesicem i Vulinom. Ali, da, Vucic ga jeste vise sam prisvojio. Ali nije to kljucno. Vise spomenuto usput. Najmanje bitno.

Jednostavno, djokovic je iz ovoga mogao izaci mnogo manje porazen i sjeban. Da je odigrao bolje. A misterija mi je zasto nije.

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

ikac2000 napisao: 18 Jan 2022, 13:20 @nidza mislim na muljanje oko testa, gde je uhvacen u praksi da ili test nije bas realan, za sta postoje ozbilje sumnje, pisalo se dosta o tome u novinama vosokog kalibra na zapadu (Spiegel, Guardian)
Te novine visokog kalibra je demantovao vaš drugar sa foruma :) Bar onaj deo oko timestampa.

https://news.ycombinator.com/item?id=29892505#29894843

Vrlo brzo me je kontaktirao novinar koji je pokrenuo tu priču, snimio sam mu video kako skidam svoj test sa portala i poslao par verzija istog dokumenta i tako pokazao da je to vreme za koje su se zakačili u stvari vreme kad je dokument skinut, a ne kad je sam test odrađen. I dalje ostaje sumnjiv ID testa (to je drugi broj) ali i za to postoje moguća objašnjenja i nije ništa 100% sigurno. Pazi, ja ne kažem da tu nije muljano i da je Nole čist. I plus što se kretao posle sa pozitivnim testom. Samo kažem da ono što je Spiegel objavio jednostavno nije tačno.

U svakom slučaju, posle ovoga, Spiegel je objavio ispravku sa linkom na moje postove na Hacker News, ali eto i ti Ikac znaš za prvobitno priču koja je udarena na sva zvona, a posle kad je pokazano da je glavni deo te priče netačan - to nisi ispratio. To je klasičan problem sa medijima.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Mozda i veci problem je to sto ljudi veruju u ono u sta zele da veruju.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Vladapetr napisao: 18 Jan 2022, 12:21 činjenica da niko osim njega nije išao tom stazom je jasan pokazatelj. Jasan svima, osim njegovim fanovima.
Bukvalno bi ti trebalo 15 sekundi da izguglaš da nisi u pravu. Više učesnika je tražilo i dobilo isto takvo izuzeće, i ušli su u zemlju bez problema. Renata Voracova je igrala čak i meč sa potpuno identičnim izuzećem (preležava u manje od 6 meseci). I niko ih nije dirao dok Nole nije postao politički problem.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Napisao sam u prethodnoj poruci, niko od prvih 100. Suština je tu, "postao je problem". A odgovor bi bio - nemoj biti problem.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Kako si siguran da nije niko od prvih 100?

Za većinu tenisera nisam mogao da nađem ni da su se vakcinisali, ni kad su se vakcinisali. Ne kažem time ni da jesu ni da nisu, samo ne možemo da koristimo kao argument nešto u šta nemamo uvid.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Ono što je veoma zanimljivo je da su teniseri radili samo PCR na početku i sledeći im je kako sam čuo šestog dana takmičenja. U međuvremenu je preporuka da sami rade brze testove i da prijave ako su pozitivni. Ne testira ih niko zvanično. Koliko su motivisani da se testiraju, da dobiju pozitivan rezultat iako su asimptomatski, i da automatski otpadnu sa turnira? Baš me zanima da li će se neko sam prijaviti, a da nema nikakve simptome zbog kojih bi morao da odustane u svakom slučaju.

Zanima me i šta će biti kad bude taj zvaničan drugi PCR kroz koji dan, s obzirom koliko Omikron hara po Australiji.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

https://www.tennis.com/news/articles/au ... t-covid-19

Imali smo i ovu situaciju, zanimljiv ceo članak.
Odgovori