Sent from my iPhone using Tapatalk
Boldovano: je l' si sve ovo radio sa aku? Računaš u nezahtevne poslove?nikaragva napisao: 21 Jan 2022, 12:28 Ne znam sta mozes uzeti za te pare, da je isto ili bolje?
Evo konkretno ta aku busilica.
Imam Einhell 12V i brushless iz lidla 20V.
Sa Einhell sam se bas bas nauvrtao i nabusio. Stara je 10ak godina i baterijal vec slabije drzi. Ali sam prezadovoljan alatom.
Kupljeni Parkside tek treba da se pokaze, a vec je poceo polako da se dokazuje. Nemam zamerki do sada. Osetno je jaci od Einhella, sto je i normalno, nisu isti tip.
Klasicnu strujnu busilicu otkako sam kupio taj prvi aku alat pre 10ak godina, skoro da i ne uzimam u ruke. Samo kada je nesto bas zahtevno.
Samo da napomenem da nisam majstor, niti da taj alat radi po 10h dnevno bez prestanka
Uobicajeni kucni poslovi: sastavljanje/rastavljanje plastenika, spajanje drvenih oplata za betoniranje, sklapanje namestaja, busenje celika do 5mm, busenje zidova prilikom uvodjenja grejanje/struje/vode, kao i svi ostali kucni poslovi u hobi varijanti, da ih ne nabrajam sad.
Nisam rekao da je cudno. Ali i dalje ima zadovoljavajuci kapacitet, da se nesto u hobi varijanti izbusi.zdushan napisao: 21 Jan 2022, 12:39 Bas je iznenađenje da tek posle 10 god baterija popusta. Obično je rok trajanja za normalni kapacitet oko 2 god plafon. I to je najveći smor kod nas hobi majstora. Jednom kad krene ciklus punjenja i pražnjenja, radio sa njom ili ne, ona propada...
Sent from my SM-A715F using Tapatalk