Elektronska naplata putarine
Re: Elektronska naplata putarine
Otkad sam ubacio dva taga u sistem, vozim se kao da ih nemam, samo prolazim. Kakvo zezanje sa aplikacijom, to traje manje nego da sačekaš red na pumpi, i to jednokratno dok ne istekne kartica, onda je za minut ažuriraš i miran si nove 3 godine.
U smislu instaliras aplikaciju na telefon neke kompanije koju su odabrali putevi Srbije i tu aplikaciju povezes sa tekucim racunom na kojem ti se nalaze pare. OMV je imao propust da su ljudima ukrali pare, a sad trebam da razmisljam preko koje veze je ova kompanija dobila taj posao.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Istonidza napisao: 29 Jan 2022, 01:06 Otkad sam ubacio dva taga u sistem, vozim se kao da ih nemam, samo prolazim. Kakvo zezanje sa aplikacijom, to traje manje nego da sačekaš red na pumpi, i to jednokratno dok ne istekne kartica, onda je za minut ažuriraš i miran si nove 3 godine.

Neću da te išta nagovaram, sem da se informišeš kako stvari funkcionišu u elektronskom bankarstvu, kako bi razbio iracionalne strahove.lami napisao: 29 Jan 2022, 01:27 U smislu instaliras aplikaciju na telefon neke kompanije koju su odabrali putevi Srbije i tu aplikaciju povezes sa tekucim racunom na kojem ti se nalaze pare. OMV je imao propust da su ljudima ukrali pare, a sad trebam da razmisljam preko koje veze je ova kompanija dobila taj posao.
Za online transakcije postoji pogodniji mehanizam od tekućeg računa u svakom slučaju.
Znam, pricao si da koristim svuda kreditnu karticu umesto obicne, sto meni ne vrsi posao, ali hvala u svakom slucaju.
Za online transakcije ja inace koristim namensku karticu, s tim da je Intesa sad naplacuje dodatnih 120 dinara mesecno.
Moja poenta je bila, da znaci nije samo instaliras i boli te uvo, nego i da se zezas dodatno sa tim virtuelnim karticama ili dodatnim racunima, koje neke banke naplacuju dodatno.
Za online transakcije ja inace koristim namensku karticu, s tim da je Intesa sad naplacuje dodatnih 120 dinara mesecno.
Moja poenta je bila, da znaci nije samo instaliras i boli te uvo, nego i da se zezas dodatno sa tim virtuelnim karticama ili dodatnim racunima, koje neke banke naplacuju dodatno.
Elektronska naplata putarine
Cak ne moras ni da instaliras aplikaciju. A ako u 2022. ako nije opste poznato i prihvaceno koriscenje kreditnih kartica i od toga se pravi neki bauk onda jbg.
Realna mana enpaya je jako losa podrska i u slucaju da nesto krene naopako znas da se nece brzo resiti jer se ne javljaju na telefon i ne odgovaraju na mejlove danima. Za sad da kucnem u drvo sve radi kako treba.
Realna mana enpaya je jako losa podrska i u slucaju da nesto krene naopako znas da se nece brzo resiti jer se ne javljaju na telefon i ne odgovaraju na mejlove danima. Za sad da kucnem u drvo sve radi kako treba.
Različito ljudi funkcionišu, nema tu zamerki. Ko se vrti po lokalu i ima puno vremena, njemu je i oldschool ok. Ko putuje puno van zemlje, rezevriše smeštaje, karte, rent a car, dosta je komplikovanije bez kreditne, ali ništa nije nemoguće. Živeli ljudi bez problema i bez svih današnjih prečica. Sve je to ok.
Suština je da se eventualne malverzacije lako rešavaju sa bankom, i to 99,9% u korist klijenta. Zato i savetujem kreditnu, jer za onih 0,01%, u problemu nisu vaše pare.
Suština je da se eventualne malverzacije lako rešavaju sa bankom, i to 99,9% u korist klijenta. Zato i savetujem kreditnu, jer za onih 0,01%, u problemu nisu vaše pare.
Nisam znao da moze bez instaliranja aplikacije, na sajtu im stoji drugacije i nije ovde bauk koriscenje kartica, debitnih ili kreditnih, vec koriscenje istih preko nekog, barem meni, manje poznatog provajdera.
Znaci ako ti nesto pogresno skinu, mozes da se otelis dok dobijes podrsku, kakva je onda prednost toga, jedino sto ti nisu vezana sredstva 1000 ili 10 000 dinara, vec placas koliko si potrosio.
Znaci ako ti nesto pogresno skinu, mozes da se otelis dok dobijes podrsku, kakva je onda prednost toga, jedino sto ti nisu vezana sredstva 1000 ili 10 000 dinara, vec placas koliko si potrosio.

@nidza jeste, nisam napustio Smederevo, sta ce mi uopste tag
Kad idem privatno, ako placam preko bukinga, placam takozvanom internet karticom. Kad se placa uzivo, uglavnom placam telefonom, ali sam placao i obicnom karticom.
Sluzbeno uvek placam firminom debitnom karticom, mada bih mogao da koristim i svoju, pa da mi vracaju sredstva.
Nikad nisam imao problema sa karticama, sto ne znaci da me nece sacekati u nekom trenutku. Kao sto sam napisao gore, jednom OMV-u se desio takav propust.
Ali ontopic, s obzirom da svakako moras da sipas gorivo, kakva je prednost Enpay, naspram obicnog taga, ne racunajuci placanje po utrosku. Meni ta rezervisana sredstva nisu toliki problem.

Kad idem privatno, ako placam preko bukinga, placam takozvanom internet karticom. Kad se placa uzivo, uglavnom placam telefonom, ali sam placao i obicnom karticom.
Sluzbeno uvek placam firminom debitnom karticom, mada bih mogao da koristim i svoju, pa da mi vracaju sredstva.
Nikad nisam imao problema sa karticama, sto ne znaci da me nece sacekati u nekom trenutku. Kao sto sam napisao gore, jednom OMV-u se desio takav propust.
Ali ontopic, s obzirom da svakako moras da sipas gorivo, kakva je prednost Enpay, naspram obicnog taga, ne racunajuci placanje po utrosku. Meni ta rezervisana sredstva nisu toliki problem.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ne moras da ga skidas nikad. Obesis ga jednom i ne pipas ga vise
. Bukvalno zaboravis na njega i putarinu ko sto kaze nidza.

Da, u pravu si, zaboravih na to 
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Ja na ženinom autu uvek dopunjujem na Vrčinu u traci za dopunu. Traje bukvalno 20-30 sekundi.
Na službenom imam postpaid i jeste komocija nema šta, ali ni ovo nije drama jednom u par meseci zadržati se pola minuta duže na naplatnoj.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Na službenom imam postpaid i jeste komocija nema šta, ali ni ovo nije drama jednom u par meseci zadržati se pola minuta duže na naplatnoj.
A da li postoji način da se vidi preostali kredit na tagu bez ulaska na autoput?
Pa može na pumpama na kojima može da se izvrši i dopuna pretpostavljam.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Može dopuna (i provera) i na nekim pumpama van AP.
TapaT
TapaT