Кликнеш на аватар и све пише, ваљда зато постоји опција да се упише шта возимо или можда грешим.dragvorl napisao:Po ko zna koji put, nemojte kaciti slike bez modela i motora. Nema smisla nikakvog takva potrosnja.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Кликнеш на аватар и све пише, ваљда зато постоји опција да се упише шта возимо или можда грешим.dragvorl napisao:Po ko zna koji put, nemojte kaciti slike bez modela i motora. Nema smisla nikakvog takva potrosnja.
Нема проблемаdragvorl napisao:Kola se menjaju, a opcija u avataru nije obavezna. Pri pretrazi ce ostati zabelezeno napisano u postovima. Smognite snage da napisete u postu, nije neki poseban napor potreban.
Mislim druže da su one priče "troši 5 litara..." samo bajka. Teško da u opticaju i realnoj upotrebi postoji auto čija je potrošnja ispod 7 litara prosek. Na otvorenom je ok da troši oko 5 l, al ne vozi se samo na otvorenom. Tako da 9 l grad je sasvim realno. Ja imam punta 1.9 2004. i na otovrenom može da ide ispod 5 koliko sam upratio, ali grad može lagano 8-9...Darko7 napisao: 29 Jan 2022, 09:03 Nedavno sam kupio BMW 118d 122ks 2005 godiste, zivim u Novom Sadu i auto mi kao prosecnu brzinu na bordu pokazuje 9.3l, sto mi je nekako puno s obzirom da auto vozim na vrh gasa i nisu tolike guzve. Da li je to normalna potrosnja? Ima li neko slicna iskustva ili neki savet?
Znači na otovrenom troši 2,5l? Ako autoput i novi sad troši 4.9.cozmo napisao: 17 Feb 2022, 20:28 Zadnji prosek za 1.6 HDI 80kw koji sam izmerio:
564 km sa 28 L, sto je 4,96L na 100km.
Od toga je oko 200km AP, 150km otvoreni put i ostalo grad Novi Sad.