Ping @Xepoj87
Što te nervira? ja ga baš obožavam, nisam imao nikakav problem sa njim evo 5+ godina.Heinz napisao: 08 Feb 2022, 00:25 Da iskoristim priliku da još jednom opljunem krš magični daljinski od LG
Prebacuje tockic kanale, a radi i +/- ch. Ja ne koristim app sa tv-a jer mi je drugi tv prijavljen na eon (moze najvise jedan), a na glavnom tv-u mi je eon box. Slazem se za ergonomiju. Prvo prevelik, drugo oblik... Eon-ov daljinac mi je daleko zgodniji i, osim za on/off tv-a, kiristim samo njega. I YT i pustanje sa telefona idem preko eon-a, tv mi je bezmalo samo monitor.nidza napisao:Ne nego kroz HDMI upravlja EON box i zvučnim risiverom recimo ako ga imaš. Heinz verovatno misli na EON aplikaciju. Iskreno, ne sećam se da prebacuje točkić kanale, svakako ne nehotice, ima posebno dugme za +- kanale. Naš je u gumenom bamperu pošto ispada stalno.
Ne idu komande preko HDMI, nego IR (za EON box). Daljinski od EONa opet ide preko BT, dakle i tu je lošiji LG.nidza napisao: 08 Feb 2022, 20:39 Ne nego kroz HDMI upravlja EON box i zvučnim risiverom recimo ako ga imaš. Heinz verovatno misli na EON aplikaciju. Iskreno, ne sećam se da prebacuje točkić kanale, svakako ne nehotice, ima posebno dugme za +- kanale. Naš je u gumenom bamperu pošto ispada stalno.
Imam takav za soundbar, za tv je klasika.ljubitelj napisao:Za Grundig imaš aplikaciju za mobilni, kao i mali daljinac sa svega nekoliko dugmića koji stane u šaku koliko je mali.
Oboje funkcioniše besprekorno.
Kod mene sigurno komande idu kroz HDMI ARC, jer LG daljinski kontroliše dalje ova druga dva povezana uređaja, box i audio risiver. Jedino gde sam primetio da koristi IC je paljenje televizora, za sve ostale akcije može da se prekrije rukom IC emiter, funkcioniše normalno.Heinz napisao: 08 Feb 2022, 22:55
Ne idu komande preko HDMI, nego IR (za EON box). Daljinski od EONa opet ide preko BT, dakle i tu je lošiji LG.
Koliko je OLED dobar, toliko mu je daljinski loš, neverovatno.
A kod komše sa nekim basic LG LCD i Magic, video sam da je ogulio sve natpise sa daljinca.