Ja dok sam ziveo u zgradi uvek sam birao mesta npr. da jedna strane bude uz drvo ili uz neki auto koji se retko pomera sa parkinga ili uz neki dobar auto skuplji od mog
Ovo se lako resi polirkom i cetkicom sa malo boje, nece biti ko novo ali ce se drasticno manje primecivati.
Nema sekiranja - ovo je već klasika življenja u gusto naseljenom gradu, na brdovitom balkanu. Da nije ispred zgrade, onda bi bilo negde na nekom drugom parking. Jbg
Ovaj ispred mene tacno ima ovaj obris koji je u visini ostecenja.
Uvedjen sam da je on, al dzaba, zato zazalih sto nisam resio parking mod za kameru, nesto se nadam da bi ovo bilo snimljeno
lami napisao: 08 Feb 2022, 17:49
Tako kolega na poslu, neko ga spicio i on posle kaze, misli i da zna ko je, bila neka devojka sa belim automobilom koja se vecito iz milion poteza parkirala i kako ga je neko spicio, nje nije bilo mesec dana. Bacila ga u neki stek
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Baš to i meni odmah palo na pamet: ili ko će iz komšiluka ima farbe na svom autu, ili ako se da primetiti ko od redovnih nedostaje... Verovatno će se jedno vreme parkirati dva kvarta dalje.
Gledam kako ex Donesi, odnosno MrD, ima gomilu mladih belih vozila.
Prvo mi je palo na pamet da su pokupili CarGo vozila sa lizinga, a zatim i da je to ista ekipa. Tačno imaju njihov vozni park, samo je sada brendiran kao MrD.